Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Alicia Silverstone želi raditi nastavak romantične komedije Ljubav iz snova
„Radila bih na bilo čemu s Brendanom Fraserom“, otkrila je jučer

Alicia Silverstone želi raditi nastavak romantične komedije "Ljubav iz snova"

Foto: Depositphotos

Velika zvijezda 1990-ih Alicia Silverstone jučer je otkrila da je spremna za snimanje nastavka romantične komedije Ljubav iz snova s dobitnikom Oscara Brendanom Fraserom.

Prošlo je čak 24 godine otkako nas je ljubavna priča Adama i Eve apsolutno osvojila u tom filmu, a Silverstone je na ponovnom okupljanju tijekom konferencije ’90s Con, na kojoj je prisustvovala u čast kultne komedije Djevojke s Beverly Hillsa, odgovorila na pitanje jedne obožavateljice o tome bi li ponovila ulogu Eve.

„S Brendanom? Radila bih na bilo čemu s Brendanom. Bilo je toliko zabavno. Vidjela sam Brendana nakon što je osvojio Oscara i tako je sladak. U svom je govoru pričao kako svi prolazimo kroz jako teška vremena zbog kojih rastemo te je to dio života s kojim se moraš boriti i gledajte što mu se dogodilo! Tako da apsolutno, bila bih sretna da to napravimo“, rekla je tijekom jučerašnjeg panela u Hartfordu u Connecticutu.

Alicia Silverstone i Brendan Fraser na Vanity Fair Oscars zabavi 12.3.2023.

Silverstone je bila na Vanity Fair Oscars zabavi koja se održala 12. ožujka nakon ceremonije na koji je došao i Fraser – kojem je pripao Oscar za najboljeg glavnog glumca u drami Kit Darrena Aronofskog, uloga koja je Frasera vratila na A-listu u Hollywoodu i donijela mu zasluženi kipić.

Romantična komedija Ljubav iz snova u kinima se našla 1999. godine, a u njoj su uz Silverstone i Frasera glumili Christopher Walken, Sissy Spacek i Dave Foley. Priča je pratila 35-gopdišnjeg Adama (Fraser) koji je cijeli život proveo u bunkeru s roditeljima koji je složio njegov otac zbog straha od nuklearnog rata. Kad ga je otac konačno pustio u moderan svijet da izvidi situaciju, Adam upoznaje Eve (Silverstone) koja mu je pokazala jedan sasvim novi svijet.

New Line Cinema, odnosno Warner Bros. Discovery, (još) nemaju komentara na potencijalni nastavak Ljubavi iz snova.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala