Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jon Bernthal se vraća kao Punisher za seriju Daredevil: Born Again
Charlie Cox i Vincent D'Onofrio ponovit će svoje uloge iz Netflixovih serija za Disney+

Jon Bernthal se vraća kao Punisher za seriju "Daredevil: Born Again"

Foto: YouTube

Jon Bernthal vraća se u jednu od svojih najpopularnijih uloga!

Glumac će ponovno utjeloviti Franka Castlea iliti antijunaka poznatog kao Punisher u novoj seriji Marvel Studiosa Daredevil: Born Again za streaming servis Disney+. Bernthal se ovime pridružio Charlieju Coxu i Vincentu D'Onofriju za seriju čije snimanje kreće tijekom ovog mjeseca u New Yorku. Born Again razlikovat će se od ostalih Marvelovih serija po tome što će umjesto uobičajenih 6 ili 9 epizoda imati čak njih 18, a premijeru na streamingu očekujemo na proljeće 2024. godine.

Naslov Born Again uzet je iz stripa Daredevil iz 1986. godine koji je napisao Frank Miller, a nacrtao David Mazzuchelli. Poznato je samo kako će radnja serije biti drugačija od tog stripa, ali nije još jasno koliko će se razlikovati. Punisher se nije pojavio u toj priči pa će biti zanimljivo kako će njegov lik smjestiti u seriju, a glavni fokus radnje trebao bi biti Daredevil protiv Wilsona Fiska iliti Kingpina.

Bernthala smo kao Punishera gledali u Netflixovoj verziji Daredevil serije u kojoj je njegov lik predstavljen 2016. godine tijekom druge sezone, nakon čega je dobio vlastitu seriju The Punisher na Netflixu koja je imala dvije sezone od 2017. do 2019. godine. Born Again nastavit će se na Netflixov Daredevil – podsjetimo, Netflixova era Marvel televizijskih serija uz Daredevila i Punishera uključivala je serije Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist te su sve one otkazane krajem 2019. godine prije dolaska konkurentnog streaminga Disney+. Tad se činilo kako su Bernthal i ostali gotovi s Marvelom, ali u siječnju 2021. predsjednik Marvela Kevin Feige natuknuo je kako razmatra Netflixove likove u njihovim novim projektima.

Cox je svoju cameo ulogu imao u filmu Spider-Man: Put bez povratka zatim u seriji She-Hulk; D'Onofrio je glumio Kingpina u seriji Hawkeye, a obojica su ključni likovi u nadolazećoj seriji Echo (Alaqua Cox) koja će postaviti temelje za Born Again.

Scenaristi i izvršni producenti serije Daredevil: Born Again su Matt Corman i Chris Ord, a zasad se ne očekuje da će ostali sporedni likovi iz Netflixovog Daredevila ponoviti svoje uloge.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala