Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.3.
Tijekom večeri čeka vas velik izbor odličnih serija, finale "Izdaje" te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 3.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Anuša je ozbiljno počela razmišljati o položaju žena u Kneževini u kojoj muškarci nedovoljno cijene žene i često se prema njima odnose grubo i s nimalo poštovanja.

Signora Volpe, HTV 2 u 20:15 sati
Sylvia, koja se u međuvremenu preselila u Italiju, sudjeluje u arheološkom iskapanju i pronalazi kostur u plitkom grobu. Mještani su uvjereni da znaju čiji je leš i tko je ubojica.

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21:45 sati
Osma sezona: počela je 1971. Detektivski tim umoran je od događaja iz prošle godine, ali nema šanse za odmor. Endeavour, iako potonuo i rijetko kad bez čaše u ruci, odmah se našao usred akcije.

Izdaja - FINALE, Nova TV u 22:20 sati
Damla odvuče Handan na svoju stranu i huška je protiv Neslihan. Handan nakon sinove smrti krivi Neslihan. Dok je Neslihan suočena s novom krizom, Atila joj nudi brak. Iako se Šahika oštro protivi, što će Neslihan odlučiti?

Dolina sreće, HTV 2 u 23:20 sati
Ryan i Richard odvojeno putuju u Leeds radi suđenja Tommyju Leeju Royceu i svjedoci su njegova dramatičnog bijega. Joannini roditelji obraćaju se policiji kako bi prijavili njezin nestanak, a Rob se javlja Catherine.

FILMOVI

Još jedna runda, HTV 1 u 21:40 sati
Film je krajem 2020. godine pokorio dodjelu nagrada Europske filmske akademije gdje je proglašen apsolutnim pobjednikom osvojivši čak četiri priznanja i to u kategorijama najboljeg europskog filma godine, najbolje režije, scenarija te glavnog glumca.

Privatna stvar, HTV 3 u 22:45 sati
Vrativši se u vilu gdje je upoznao ljubljenu Fulviu partizan Milton otkrije da se možda između nje i njegova najboljeg prijatelja i suborca Giorgia, možda rodila ljubav. U pokušaju da razjasni stvar s Giorgiom, Milton krene na put kroz zeleni i magloviti pejsaž Langhi, a to će biti i put spoznavanja.

Znaš li čuvati tajnu?, Nova TV u 23:40 sati
Romantična komedija o djevojci koja na avionskom letu ispriča svoje tajne potpunom strancu jer misli da će se avion srušiti, ali kasnije ispadne kako je to njezin novi šef.

Vraćam se, Nova TV u 1:30 sati
Film slavnoga španjolskoga redatelja Pedra Almodóvara intrigantno je i vrlo suptilno ostvarenje koje, kroz autorov prepoznatljiv potpis - grotesku, elemente pop kulture i poigravanje sa španjolskim kulturnim nasljeđem - postavlja ozbiljna pitanja koliko su umrli utjecali na naš život i mogu li se oni vratiti. 

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala