Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.2.
Tijekom večeri ponovno je tu velik izbor odličnih serija uz jednu novu ("Signora Volpe") te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 24.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomir i Anuša zabrinuti su za Marušu koja noći provodi u krčmi, plešući i zabavljajući se. Nikakve zabrane ne djeluju na buntovnu Marušu, ali Mrkomir misli da ima rješenje - Marušu treba zainteresirati za sport.

Signora Volpe, HTV 2 u 20:15 sati
Vrhunska britanska špijunka Sylvia Fox stiže u Italiju na vjenčanje svoje nećakinje, no mladoženja nestane ostavljajući za sobom mrtvo tijelo. Sylvia rješava slučaj ubojstva i zaljubi se u Italiju i u trošnu staru kuću na obronku.

Vera, HTV 2 u 21:45 sati
Rijeka Tyne izbacila je na obalu tijelo Lise Mullworth, savjetnice za ljudske resurse energetske tvrtke, a Vera i njezin tim otkriju gomilu laži njezine obitelji o Lisi te njihovu kretanju i poznavanju situacije.

Izdaja, Nova TV u 22:15 sati
Posljedice njihova sukoba bit će teške. Održava se Neslihanino saslušanje za skrbništvo. Hoće li Neslihan opet dobiti djecu?

Dolina sreće, HTV 2 u 23:25 sati
Približava se Tommyjev veliki dan, a Catherine postaje sumnjičava. Njezin unuk Ryan pronalazi novi način da joj prkosi.

FILMOVI

Ubij ih nježno, HTV 1 u 21:40 sati
Nicholasa Angela, vrhunskoga londonskog policajaca, ljubomorni kolega premješta u mirno seoce u kojem dobiva dobronamjernog, ali prerevnog partnera. Nakon niza jezovitih incidenata u selu, vrijeme je da ovi seoski policajci u velikom stilu pokažu kako se provodi pravda.

Zaraza, RTL u 23 sata
Ubrzo nakon što se vrati s poslovnog puta u Hong Kongu, Beth Emhoff umire od nepoznatog virusa. Njezin sin umire istoga dana. Smrtonosni virus počne se širiti velikom brzinom. Medicinsko osoblje diljem svijeta natječe se u pronalasku lijeka, čime bi se smanjila panika koja se širi brže od samog virusa.

Čudo s Hudsona, Nova TV u 23:35 sati
Clint Eastwood donosi nam istinitu priču o Chesleyju Sullenbergeru, pilotu heroju koji uspio prizemljiti avion na rijeku Hudson i time spasio 155 putnika i članova posade od sigurne smrti. Međutim, iako je Sully u javnosti bio prikazan kao pilot s izuzetnim sposobnostima, istraga bi mogla pokazati drugačije te mu uništiti reputaciju i karijeru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala