Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen nastavak mini-serije Waco
Taylor Kitsch i Michael Shannon vraćaju se za nastavak priče pod nazivom "Waco: The Aftermath"

Predstavljen nastavak mini-serije "Waco"

Showtime nam na male ekrane vraća priču o vjerskom ekstremizmu, koji je kao posljedicu imao smrtonosni okršaj između sljedbenika kulta i FBI-ja. Naravno, radi se o incidentu u Wacou 1993. godine i sukoba između sekte Davidijanaca i FBI-ja.

Prije pet godina na male ekrane stigla je ekranizacija te istinite priče u obliku mini-serije Waco, a uskoro na male ekrane stiže i njen nastavak Waco: The Aftermath te danas imamo prilike vidjeti i prvu najavu.

Prva najava vraća nas u Waco gdje upoznajemo članove vjerske sekte Davidijanaca i njihovog vođu Davida Koresha (Taylor Kitsch), koji nastavlja svoju indoktrinaciju, uvjeravajući svoje sljedbenike kako on djeluje u ime više moći. "Gledate u mene, da ja budem vaš vođa, da vas vodim na ovom putovanju. Ali ja nisam vođa. Ja sam samo sljedbenik, kao i vi. Bog mi je rekao da moram ostati ovdje i čekati njegov znak."

Nastavak serije vraća nam i Michaela Shannona u ulogu FBI-jevog šefa odjela za pregovore. Njega smo također upoznali u prvoj sezoni ove priče, gdje se našao usred tragičnih događaja koji su se odvili u Mount Carmelu u veljači 1993. godine. Ova će serija pratiti posljedice tog događaja, suđenja preostalim preživjelim članovima Davidijanaca.

Točno trideset godina nakon tog tragičnog događaja ova priča stiže na male ekrane, a uz već spomenute u seriji također glume John Leguizamo, Giovanni Ribisi, David Costabile, J. Smith Cameron, John Hoogenakker, Keean Johnson i Abbey Lee.

Waco: The Aftermath na Showtime stiže 14. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala