Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dva kućna ljubimca u potrazi su za svojim vlasnikom u specijalu We Lost Our Human
Ayo Edebiri i Ben Schwartz daju glasove glavnim likovima koji u interaktivnoj apokalipsi traže svog čovjeka

Dva kućna ljubimca u potrazi su za svojim vlasnikom u specijalu "We Lost Our Human"

Ovog ožujka na Netflix stiže još jedan interaktivni specijal pod nazivom We Lost Our Human. Gledatelji će dobiti priliku uključiti se u ovu interaktivnu avanturu birajući u kojem će smjeru i na koji način priča ići dalje. Premijera se očekuje u ožujku, a danas imamo prilike vidjeti prvu najavu.

Specijal prati mačku Puda i psa Hama, dva kućna ljubimca koji otkriju kako je njihova vlasnica nestala i ne mogu je nigdje naći. Odlučni pronaći svoju vlasnicu, njih dvojica zajednički kreću u avanturu te po prvi puta sami izlaze u vanjski svijet.

Tijekom svoje potrage oni putuju kroz svemir, otkrivajući "neobične nove svjetove, bizarna stvorenja i opći kaos". S vremenom Pud i Ham shvate kako svaki njihov odabir nosi sa sobom ozbiljne posljedice i da je putovanje kako bi pronašli svoju omiljenu vlasnicu sve samo ne obično.

Trailer nam otkriva kako nije samo Pudova i Hamova vlasnica ta koja nedostaje već su nestali baš svi ljudi. U apokaliptično znanstveno-fantastičnoj avanturi će ovaj dvoja proći kroz nebrojene neobične i opasne lokacije kako bi otkrili riješili misterij nestanka ljudi.

Tvorci interaktivnog specijala su Chris Garbutt i Rikke Asbjoern. Svoje glasove likovima posuđuju Ayo Edebiri, Ben Schwartz, Adrienne C. Moore, Lauren Tom, Matty Cardarople, Jon Glaser, Henry Rollins i Lucas Grabeel.

Potraga za ljudima u interaktivnom specijalu We Lost Our Human započinje 21. ožujka na Netflixu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala