Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Šesta epizoda The Last of Us ponovno oduševila gledatelje, stigla najava za sedmu
Emotivna scena u kojoj Joel govori o Ellie izazvala je lavinu pozitivnih reakcija diljem svijeta

Šesta epizoda "The Last of Us" ponovno oduševila gledatelje, stigla najava za sedmu

Foto: YouTube

Šesta epizoda serije The Last of Us još je jednom oduševila gledatelje diljem svijeta, ali i pokazala da je zaista odlična adaptacija popularne igrice.

Zadnja epizoda na ovim je prostorima zanimljiva i zato što ju je režirala nagrađivana bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida?, Grbavica), ali sama radnja i tijek epizode uspjeli su raznježiti mnogo obožavatelja.

Slijede spoileri šeste epizode!

Radnja šeste epizode vremenski je smještena tri mjeseca nakon što su Joel (Pedro Pascal) i Ellie (Bella Ramsey) jedva pobjegli iz Kanzasa, ali jedna pobjeda je ostvarena jer su konačno pronašli Joelovog brata Tommyja (Gabriel Luna) koji sasvim dobro živi u osamljenoj, ali funkcionalnoj zajednici. Susret braće ponešto je drugačiji od onog iz igrice, odnosno emotivniji.

Joel je bratu ispričao o teškoćama i gubitcima tijekom dosadašnjeg puta, ali i podijelio svoje strahove za Ellie te zamolio da Tommy preuzme ulogu njezinog zaštitnika jer se boji da on više ne može. Upravo taj emotivni trenutak u kojem Joel govori da voli Ellie, bez da je to direktno rekao, izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama i pokazala nam razvoj Joela kao lika u seriji. No, kraj epizode donio je još teškoća za glavni dvojac pa se čini da će u sedmoj epizodi Ellie preuzeti ulogu zaštitnice i morati se fokusirati i sjetiti svega onoga što ju je Joel naučio kako bi preživjeli.

Najavu za sedmu epizodu, koju je režirala Liza Johnson (Ubojite prijateljice), pogledajte u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala