Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona Ubijanje Eve od ponedjeljka!
Na male ekrane Hrvatske radiotelevizije stiže treća sezona popularne serije s Jodie Comer i Sandrom Oh u glavnim ulogama

Treća sezona "Ubijanje Eve" od ponedjeljka!

U trećoj sezoni nagrađivane drame Ubijanje Eve, snimljene prema seriji romana Villanelle Lukea Jenningsa, nastavlja se priča o dvije žene okrutne prošlosti koje su ovisne jedna o drugoj, a sad se očajnički trude živjeti bez svoje najdraže droge.

Villanelle (Jodie Comer), nezaposlena profesionalna ubojica, misli da je Eve (Sandra Oh) mrtva. Eve, bivša operativka MI6, skriva se u gomili gdje je Villanele nikad neće naći. Sve se čini dobro dok ih šokantna smrt bliske osobe opet ne dovede na isti put. Na putovanju prema onoj drugoj obje će izgubiti prijatelje, obitelj i saveznike, a možda i dio duše.

Treća sezona nominirana je među ostalim za nagrade Zlatni globus, Prime Time Emmy, Satellite u kategorijama najbolje serije, glavne uloge, sporedne uloge itd.

U ponedjeljak, 20. veljače, u kasnovečernjem terminu na Drugom HRT - HTV2 se prikazuju prva dva nastavka.

U prvom nastavku koji slijedi u 23:50 Eve pokušava ponovno izgraditi život nakon Rima gdje ju je Villanelle nastrijelila i ostavila da umre. Villanelle vjeruje da je Eve mrtva i nastavlja život bez nje dok joj se ne javi stara neprijateljica i ponudi posve novu priliku. Carolyn onemogućavaju na poslu, a Kenny se ne može othrvati napasti da na svoju ruku istražuje Dvanaesticu.

U drugoj epizodi Eve i Carolyn su u šoku. Eve neočekivano sklapa savezništvo s Kennyjevim kolegama iz novinskog portala. Villanelle otkriva da upravljački posao baš i nije san snova.

Uz Sandru Oh i Jodie Comer glumačku ekipu serije predvode i Fiona Shaw, Darren Boyd te Owen McDonnell.

Kriminalističku seriju Ubijanje Eve možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u kasnovečernjem terminu na Drugom.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala