Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.2.
Tijekom večeri čeka vas velik izbor odličnih serija te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 17.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Anuša i dvorske dame zaluđene su Ljubavima gospoje Čorluke, koje piše stanoviti Emocijo Triljski. Fratri su, pak, osim što zamjeraju Mrkomiru, zabrinuti jer se tako ženama usađuju misli na bludne radnje i opasne ideje.

Dalgliesh, HTV 2 u 20:15 sati
Stari prijatelj poziva Dalgliesha da ga posjeti u Dorsetu. No došavši u Dorset, inspektor otkriva da mu je prijatelj nedavno umro, a netom prije njega i korisnik tajanstvenog doma za nemoćne.

Vera, HTV 2 u 21:45 sati
Viša inspektorica Vera Stanhope pozvana je na mjesto gdje je u spaljenom automobilu pronađeno mrtvo tijelo.

Izdaja, Nova TV u 22:15 sati
Nehir je jako ljuta na Neslihan, a umiriti je ne može ni maleni Batu. Neslihan ima plan, doći će do djece pomoću Ajšil. Od nje zatraži da djecu izvede u park kako bi razgovarala s njima.

Dolina sreće, HTV 2 u 23:25 sati
Catherine se suoči s Clare i postavi ultimatum Ryanu. Faisal i Joanna skuju plan koji pođe u neočekivanom smjeru.

FILMOVI

Ubij ih nježno, HTV 1 u 21:45 sati
Priča ovog napetog krimića odvija se u New Orleansu, a prati Jackie Cogana (Brad Pitt), čvrstog i iskusnog kriminalca koji pokušava otkriti tko stoji iza pljačke koja se dogodila za vrijeme pokeraške igre s visokim ulozima u organizaciji mafije.

American Made, RTL u 23:05 sati
American Made je istinita biografska priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčario drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD, te je kasnije angažiran od strane CIA-a za jednu od najvećih tajnih operacija u povijesti SAD-a.

Zarobljeni u oluji, Nova TV u 23:40 sati
Walter je bivši marinac, lak na okidaču. Živi sa suprugom u viktorijanskoj kući na tihom otoku. Kad ga uljez probudi usred noći, brzo ga ustrijeli, ali pritom uništi svoju ogradu. Zaposli Buddyja da mu popravi ogradu, ali to će ipak pričekati kad uragan zatoči Buddyja kod njih preko noći.

Put bez povratka, HTV 1 u 0:05 sati
Prije šest godina Joeyjev (Tim Roth) se život potpuno promijenio. Vlasnik dućana koji je ležao u krvi tvrdio je da je Joey počinitelj zločina. Joey je odslužio kaznu i ima i fizičke i psihičke ožiljke. Odlučan je da se nikada više ne vrati u zatvor.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala