Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.2.
Tijekom večeri čeka vas velik izbor odličnih serija te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 10.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Kneževinu je poharala smrtonosna epidemija. Posvuda su tijela koja nitko danima ne zbrinjava jer su glavni sakupljači otpada odlučili povisiti cijenu svog mukotrpnog rada. Slavomir mora pregovarati i dogovoriti neometano zbrinjavanje otpada.

Dalgliesh, HTV 2 u 20:15 sati
Serija snimljena prema romanima P D James prati borbu istražitelja Dalgliesha protiv zločina u Engleskoj od sredine 1970-ih do naših dana.

Vera, HTV 2 u 21:50 sati
Učiteljica Lizzy Swann pronađena je mrtva na dnu litice iznad koje je obalna staza. Isprva se slučaj čini kao strašna nesreća, ali Vera ubrzo otvori istragu ubojstva kad pronađe dokaz da je netko dirao tijelo.

Izdaja, Nova TV u 22:20 sati
Pojraz izbacuje Neslihan iz kuće te joj zabranjuje pristup. Deniz jako voli svoju učiteljicu i bježi od kuće. Odlazi u okrug u kojemu je Neslihan živjela i posjeti je. Neslihan je našla Deniz i smjesta javila Pojrazu.

Dolina sreće, HTV 2 u 23:25 sati
Catherine doznaje za bolnu izdaju bliske osobe, a Faisal se nalazi pod sve većim pritiskom sa svih strana.

FILMOVI

Žurna pošiljka, HTV 1 u 21:45 sati
Wilee je jedan od 1500 kurira na biciklu na Manhattanu. Mora isporučiti nešto toliko vrijedno da korumpirani njujorški detektiv, kojemu je potreban novac, krene u potjeru za njim kako bi se dokopao omotnice prije negoli bude isporučena.

Superman: Povratak, RTL u 23:10 sati
U pet godina od tajanstvena Supermanova nestanka kriza u svijetu je dosegla vrhunac. Bez njega porastao je kriminal u gradu Metropolisu, a tomu treba dodati i destruktivne planove zloglasna Lexa Luthora, koji je zbrisao iz zatvora koristeći se Supermanovim tajnama.

Blade Runner 2049, Nova TV u 23:30 sati
30 godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom, bivšim istrebljivačem koji je nestao prije tri desetljeća.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala