Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigla kratka najava za seriju Berlin, spin-off Kuće od papira
Mnogima omiljeni lik iz španjolske hit serije na Netflix u samostalnoj seriji stiže ovog prosinca

Stigla kratka najava za seriju "Berlin", spin-off "Kuće od papira"

Foto: YouTube

Jedna od Netflixovih najgledanijih serija na ne-engleskom jeziku svakako je Kuća od papira, u originalu La casa de papel ili Money Heist. Dvije godine od finalne sezone konačno znamo da će spin-off Berlin na streaming doći u prosincu ove godine!

Nakon što je početkom prosinca 2021. godine s Netflixa stigla objava o spin-offu španjolske hit serije, svi su čekali nove informacije i datum premijere. Početkom listopada 2022. objavljen je kratki video koji nas upoznaje s likovima koje ćemo pratiti u novoj seriji u čijem je središtu, naravno – Berlin, odnosno pravim imenom Andrés de Fonollosa.

Ovih dana objavljen je novi kratki video u kojem možemo vidjeti Berlina, a iako točna radnja i dalje nije poznata zna se kako će serija donijeti priču o dvije najveće Berlinove strasti: ljubavi i novcu. U seriji ćemo navodno pratiti krađu dragulja vrijednih 44 milijuna dolara, a kako će to izgledati saznat ćemo u prosincu ove godine za kad je planirana premijera. Očekujemo i službeni trailer koji će nam otkriti više o radnji i donijeti nove scene.

Tvorac Kuće od papira Álex Pina zaslužan je i za novu seriju, a uz nezamjenjivog Pedra Alonsa kao Berlina glume Tristán Ulloa, Michelle Jenner, Begoña Vargas i Joel Sánchez. Zasad nije poznato hoće li se u seriji pojaviti Álvaro Morte koji je u Kući od papira glumio Berlinovog mlađeg brata Sergija Marquinu (Profesora).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala