Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 28.1.
Tijekom večeri čeka vas izvrstan izbor filmova

TV Preporuke dana – Subota 28.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Michael Palin: Moja putovanja, HTV 2 u 21:40 sati
Ovim epskim putovanjem Michael je ispunio dječački san. Kreće od slavnoga Hajberskog prijevoja, preko Pakistana i Indije dolazi u Dharamshalu, gdje upoznaje Dalai Lamu.

FILMOVI

Oceanovih 13, Doma TV u 19:55 sati
Danny Ocean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u djelo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta.

Batman v Superman: Zora pravde, RTL 2 u 20:15 sati
Film s oskarovcem Benom Affleckom u ulozi Batmana/Brucea Waynea i Henryjem Cavillom u ulozi Supermana/Clarka Kenta, prvi film u kojem gledamo obojicu slavnih superjunaka. Dva legendarna superheroja morati će odmjeriti snage kako bi spasili čovječanstvo.

Pasje poslijepodne, HTV 3 u 20:20 sati
Snimljena prema istinitoj priči iz 1972., drama Sidneya Lumeta iz 1975. donosi nam priču o jedinstvenoj pljački banke koja se dogodila jednog vrućeg ljetnog popodneva u New Yorku.

Plaćenici 3, RTL u 21:20 sati
U trećem filmu vrhunski operativci krenut će u potragu za svojim nasljednicima. Smatrajući da je došlo vrijeme da unovače brže, okretnije, jače i, naravno, mlađe od sebe, upustit će se u zadatak koji neće biti nimalo lako izvršiti.

Paukova zavjera, Doma TV u 22 sata
Nakon dvije godine mirnog rada u školi, nastavnik otme senatorovu kćer te se vrlo brzo javi kriminalističkom psihologu Alexu kako bi se igrao mačke i miša. Morgan Freeman kao iskusni policijski psiholog naći će se u igri nadmudrivanja s lukavim otmičarem.

Sedmorica veličanstvenih, Nova TV u 22:10 sati
Antoine Fuqua donosi vlastitu modernu viziju klasične priče Sedmorica veličanstvenih u produkciji holivudskih kompanija Metro-Goldwyn-Mayer Pictures i Columbia Pictures.

Knjiga iskupljenja, HTV 1 u 22:55 sati
Postapokaliptična priča čovjeku na zadatku od Boga, koji čuva posljednju kopiju Biblije, knjige koja pokreće mase i donosi moć onome tko je propovijeda. S jedne strane knjiga nudi ljudima vjeru u spasenje, dok, s druge strane, u pogrešnim rukama, može postati vrlo snažno omamljujuće sredstvo.

Termin, RTL 2 u 23 sata
Peter kroz nekoliko dana očekuje svoje prvo dijete. Dok juri da stigne na avion iz Atlante kako bi bio uz suprugu na porodu, sve mu krene naopako kad slučajno susretne poznatog glumca Ethana i bude prisiljen na zajedničku vožnju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala