Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kći Kim Kardashian u filmu PAW Patrol: The Mighty Movie
Svoj glumački debut će North West, kći Kim Kardashian i Kanyea Westa imati u animiranom film "PAW Patrol"

Kći Kim Kardashian u filmu "PAW Patrol: The Mighty Movie"

Foto: DepositPhotos

Preslatka franšiza Psići u ophodnji prisutna je već skoro cijelo desetljeće. Kako bi označili tu godišnjicu producenti u pripremi imaju novi animirani film koji će stići ove godine, a danas doznajemo kako će u njemu svoj glumački debut imati North West te će se tako pridružiti svojoj mami Kim Kardashian, koja svoj glas posuđuje Delores.

Nova avantura bit će nastavak hit filma iz 2021. godine, Psići u ophodnji: Film, koji je oduševio po izlasku te zaradio skoro 150 milijuna dolara diljem svijeta. Osim izvrsne zarade postao je i najgledaniji film na platformi Paramount+.

Novi film nosit će naziv PAW Patrol: The Mighty Movie, izlazak se očekuje 13. listopada ove godine, a objavljen je i službeni sinopsis:

Kada se magični meteor sruši u Adventure City, daje Psićima u ophodnji supermoći te ih pretvara u Moćne psiće! Za Skye, najmlađu članicu njihovog tima, nove su moći došle kao ispunjenje sna. No stvari krenu po krivu kada njihov neprijatelj Humdinger pobjegne iz zatvora i udruži se s Victorijom Vance, ludom znanstvenicom opsjednutom meteorima, kako bi ukrali supermoći od psića i pretvorili se u superzlikovce.

Osim North West i mame Kim, u novom bi filmu navodno cameo ulogu trebao imati i Saint West, ali to još nije službeno potvrđeno. Uz obitelj Kardashian-West, svoje će glasove u novom filmu također posuđivati Taraji P. Henson, Kristen Bell, Christian Convery, McKenna Grace, Lil Rel Howery, James Marsden, Serena Williams, Marsai Martin i Ron Pardo.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala