Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Din Djarin je spreman na borbu u trećoj sezoni Mandaloriana
Predstavljen je trailer za novu sezonu, na Disney+ stiže u ožujku

Din Djarin je spreman na borbu u trećoj sezoni "Mandaloriana"

Kako se približava ožujak tako se i iščekivanje treće sezone serije Mandalorian samo povećava. Kako bi olakšali čekanje, Disney+ i LucasFilms su odlučili obožavatelje serije počastiti novi trailerom za nadolazeću sezonu.

Nova najava treće sezone otkriva nam povratak Mandaloriana Dina Djarina (Pedro Pascal / Brendan Wayne) i njegovog malenog prijatelja Grogua. Trailer nam najavljuje kako će se u novoj sezoni Mandalorian i Grogu zaputiti na Mandalore.

Službeni opis treće sezone ne otkriva previše detalja:

Putovanja Mandaloriana kroz galaksiju Ratova zvijezda se nastavljaju. Nekoć je bio sam lovac na ucjene, a sada je Din Djarin ponovno ujedinjen s Groguom. Istovremeno se Nova Republika bori voditi galaksiju u novom smjeru, daleko od njene mračne prošlosti. Mandalorian će naići na neke stare saveznike i stvoriti nove neprijatelje kako on i Grogu nastave svoje putovanje zajedno.

U novoj će se sezoni naš glavni dvojac ponovno naći s Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) kako bi se bavili s problemima nastalim nakon što je Din Djarin osvojio Darksaber od Moffa Gideona (Giancarlo Esposito), što mu je dalo pravo da vlada Mandaloreom.

Mnogobrojni likovi koje smo do sada imali priliku upoznati kroz prve dvije sezone vratit će se i u trećoj, a očekuje se i niz novih likova, među kojima i još nepoznati liko kojeg će utjeloviti legendarni Christopher Lloyd.

Što nas sve čeka u novoj sezoni serije Mandalorian doznat ćemo 1. ožujka kada treća sezona krene se prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala