Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – 14.1.
SP u rukometu, dokumentarna emisija i vrhunski filmski naslovi čekaju vas tijekom večeri

TV Preporuke dana – 14.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

SP u rukometu: Poljska - Slovenija, RTL 2 u 20:20 sati
Slovenija i Poljska igraju svoju drugu utakmicu u skupini B nakon što je domaćin u prvom kolu poražen od Francuske, koja se ipak pokazala kao pretežak protivnik, a Slovenija lako porazila tim Saudijske Arabije.

Michael Palin: Moja putovanja, HTV 2 u 21:00 sati
Treća epizoda istražuje kako je Michael Palin krenuo na najdulje i najteže putovanje. Izabrao je rutu oko Pacifičkog obruča, dugu 80.400 kilometara, koja obuhvaća Rusiju, Kinu, Vijetnam, Australiju, Novi Zeland te Sjevernu i Južnu Ameriku.

FILMOVI

Oceanovih 11, Doma TV u 19:55 sati
Oceanovih jedanaest je spoj vještine Oscarom nagrađenog redatelja Stevena Soderbergha i dovoljno zvjezdane energije da osvijetli zonu Las Vegasa u ovoj otmjenoj pljački.

Koja je ona prava?, HTV 1 u 20:15 sati
Redatelj i scenarist Adam Brooks donosi zabavnu romantičnu komediju sa Ryanom Reynoldsom i tada novom dječjom zvijezdom, Abigail Breslin, u glavnim ulogama. Ryan glumi muškarca koji se prisjeća svojih triju najvećih ljubavi ne sluteći da će ponovo probuditi onaj stari plamen.

2 Igrača, Nova TV u 20:15 sati
Dvojica američkih agenata iz dvije različite Vladine agencije na tajnim su zadacima i slučajno vode istragu jedan o drugome, što ih dovede do toga da ukradu novac od mafije. Međutim, tek nakon toga shvate da ih je mafija zapravo navela da ukradu 50 milijuna dolara od CIA-e.

Brzi i žestoki 5, RTL u 21:10 sati
Brian i Mia Toretto izvukli su Doma iz zatvora i prešli brojne granice kako bi izbjegli vlastima. U Rio De Janeriu su napokon stjerani u kut, ali moraju dovršiti posao koji će im osigurati slobodu. Dok okupljaju elitni tim za utrke, prijeti im sukob s korumpiranim poslovnim čovjekom koji ih želi mrtve. Na tragu im je i federalni agent Luke Hobbs, koji nikad ne promašuje svoju metu.

Divan mladić, Doma TV u 21:55 sati
Nic je mladić iz San Francisca pred kojim se nalazi obećavajuća budućnost te njegove vlastite obitelji koju upotpunjuju otac novinar David koji ga jako voli i pomajka Karen koja mu daje punu podršku. Na površini je sretan, ali iznutra je emotivno rastrojen i u boli koju pokušava ublažiti konzumirajući drogu. Ono što započne kao povremeno uživanje u travi s ocem pretvori se u eksperimentiranje s puno težim oblicima droge.

Kontakt, RTL 2 u 22 sata
Redatelj Oscarom nagrađenog filma Forrest Gump snimio je Kontakt prema predlošku čuvenog znanstvenika Carla Sagana. Jodie Foster u zahtjevnoj je ulozi znanstvenice uvjerene u postojanje izvanzemaljske inteligencije.

Bitka kod Kamdeša, HTV 1 u 22:45 sati
U ovom vojnom trileru temeljenom na stvarnim događajima mala jedinica američkih vojnika, sama u udaljenoj bazi Keating, smještenoj duboko u dolini triju planina u Afganistanu, pokušava se obraniti od silovitog koordiniranog napada talibanskih boraca.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala