Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hulu predstavio trailer za 2. sezonu serije How I Met Your Father
Dogodovštine Hilary Duff i ekipe nastavljaju se 24. siječnja

Hulu predstavio trailer za 2. sezonu serije "How I Met Your Father"

Foto: YouTube

Sophie ima novu simpatiju u najavi za novu sezonu humoristične serije How I Met Your Father.

Ekipa se vraća i kaos se nastavlja u nastavku serije streaminga Hulu, a trailer donosi pogled na njihove nove pustolovine dok pokušavaju balansirati život, posao i romantične veze u New Yorku.

Prijatelji nastavljaju druženje među ostalim i u Pembertonu te su u potrazi za onim pravim, odnosno onom pravom. Valentina (Francia Raisa) i Charlie (Tom Ainsley) unatoč intenzivnoj dinamici prekidaju svoju vezu. Sophie (Hilary Duff) uči voziti uz Jessejevu (Chris Lowell) pomoć, a vidimo gostovanje Meghan Trainor koja kao da rađa u dnevnom boravku. Josh Peck također bi trebao ponoviti svoju ulogu iz prethodne sezone, a John Corbett (Seks i grad) pojavit će se kao Sophiena najnovija simpatija.

U ostalim ulogama su Suraj Sharma, Tien Tran i Kim Cattrall koju čujemo kao odraslu Sophie iz 2050. koja priča svome sinu kako je upoznala njegovog oca u 2022. godini. Radnja serije smještena je nekoliko godina nakon originala How I Met Your Mother, a u prvoj sezoni svoju cameo ulogu odlično je izvela Cobie Smulders kao Robin Sherbatsky, a vidjeli smo i Kylea MacLachlana u ulozi Georgea van Smoota iliti The Captaina. Josh Radnor već je izjavio kako je s Hilary Duff razgovarao o tome da se Ted Mosby pojavi u drugoj sezoni, ali zasad nije poznato hoće li se uistinu pojaviti te kada će to biti.

Druga sezona serije How I Met Your Father nastavlja se na streamingu 24. siječnja, a nove epizode bit će dostupne na tjednoj bazi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala