Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Aposlutni kaos u novom traileru za Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Film za malo više od mjesec dana stiže u kina diljem svijeta

Aposlutni kaos u novom traileru za "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"

Foto: YouTube

Film Ant-Man and the Wasp: Quantumania dobio je novi trailer koji donosi ne jednog, već hrpu Scotta Langa.

Netom prije objave najnovijeg trailera Disney je objavio poster za novi Ant-Man, a nakon trailera dobili smo još jedan. Scott Lang (Paul Rudd) u novoj avanturi sklopit će dogovor s jednim od najvećih negativaca Kangom the Conquerorom (Jonathan Majors), koji se može kretati multiverzumom, kako bi nadoknadio pet godina koje je izgubio tijekom Završnice.

Scottova kćer Cassie u tih je pet godina izrasla u tinejdžericu pa se čini da će Scott poduzeti sve kako bi nadoknadio izgubljeno vrijeme s njom. No, kad se njegov plan s Kangom izjalovi on će biti spreman žrtvovati i samog sebe. Budući da je riječ o multiverzumu, vidjet ćemo Scotta Langa oči u oči s drugim Scottom Langom, ali i još mnogo njih.

U trećem filmu u trilogiji Peytona Reeda uz Rudda svoje uloge ponavljaju Evangeline Lilly, Michael Douglas i Michelle Pfeiffer, a super obitelji pridružila se Kathryn Newton u ulozi Cassie. U ostalim ulogama su Bill Murray, David Dastmalchian, William Jackson Harper, Katy O'Brian i Randall Park.

Kanga smo zadnje vidjeli u finalu prve sezone serije Loki na streamingu Disney+ čiju je jednu od varijanti ubila Sylvie (Sophia Di Martino) što je pokrenulo kaos u multiverzumu. Ovaj negativac bit će sastavni dio radnje unutar MCU-a s tim da faze 5 i 6 završavaju filmovima o Osvetnicima od kojih prvi nosi naslov Avengers: The Kang Dynasty i planiran je za 2025. (režirat će ga Destin Daniel Cretton), dok za drugi naslov nije poznat – taj film stiže tijekom 2026. godine i pretpostavlja se kako će Majors imati važnu ulogu i u njemu.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania američku premijeru imat će 17. veljače, a u hrvatskim kinima kao datum premijere navodi se 16. veljače i službeni prijevod je Ant-Man i Wasp: Kvantumanija.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala