Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – 7.1.
Odlične serije i vrhunski filmski naslovi čekaju vas tijekom cijele večeri

TV Preporuke dana – 7.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Michael Palin: Moja putovanja, HTV 2 u 21:00 sati
U drugoj epizodi vidjet ćemo kako je uspjeh serije Put oko svijeta za 80 dana omogućio Michaelu Palinu da nakon toga krene na još zahtjevnije putovanje.

Posljednji brod, RTL 2 u 22 sata
Virolozi, dr. Rachel Scott i Quincy Tophet pridružuju se kapetanu Tomu Chandleru i posadi na USS-u Nathan James na putu za Arktik. Brod se uskoro nađe na udaru ruskih snaga, a i Chandler dozna pravi razlog dolaska virologa na brod.

Lincoln Rhyme: Lov na sakupljača kostiju, Doma TV u 23:10 sati
Prije tri godine, forenzički istražitelj Lincoln Rhyme otišao je u mirovinu nakon što je paraliziran u zasjedi koju mu je postavio Sakupljač kostiju, serijski ubojica kojega su on i detektiv Michael Sellitto progonili godinama. Nakon što je policajka Amelia Sachs naišla na mjesto ubojstva koje upućuje na povratak Sakupljača kostiju, Lincoln se pristaje vratiti na posao.

FILMOVI

Dodir zena, HTV 3 u 19:45 sati
Umjetnik Ku živi sa svojom majkom u blizini napuštene utvrde. Jedne ga noći privuče neobična buka i otkrije prelijepu Yang koja tamo živi. Njezina priča nije nimalo lijepa: njezina obitelj je smaknuta, a za njom sada tragaju krvnici jer znaju da je ona još živa.

Igra novca, Doma TV u 19:55 sati
Intrigantan akcijski triler koji je ujedinio oskarovce redateljicu Jodie Foster i dvije velike holivudske zvijezde Georgea Clooneyja i Juliu Roberts i čija svjetska premijera je održana u Cannesu.

Krive su zvijezde, HTV 1 u 20:15 sati
Bestseller Johna Greena koji je širom svijeta doživio hvalospjeve i publike i kritike izašao je 2012. godine, a 2014. stigla je njegova hvaljena ekranizacija.

Jack Reacher, Nova TV u 20:15 sati
Prema bestselleru Lee Childa, dolazi film o jednom od najvažnijih, najuvjerljivjih heroja – bivšem vojnom istražitelju Jacku Reacherau (Tom Cruise).

Benov povratak, Doma TV u 21:35 sati
U Badnje jutro, 19-godišnji Ben Burns na iznenađenje svoje obitelji neočekivano dolazi kući, u njihov luksuzni dom smješten u predgrađu. Njegova majka Holly oduševljena je ponovnim susretom sa sinom, ali ju brine Benova sposobnost da se ponovno ne upusti u svijet droge, dok njegova sestra Ivy i očuh Neal strahuju da će im se životi u potpunosti uzburkati.

Mi, HTV 1 u 23:05 sati
Zajedno sa suprugom, sinom i kćeri, Adelaide Wilson se vraća u kuću na obali mora u kojoj je odrastala kao dijete. Rastrgana zbog loših iskustava iz prošlosti, Adelaide je zabrinuta da će se dogoditi nešto loše. A njezini se najgori strahovi uskoro i ostvare kad kuću počnu opsjedati nepoznati ljudi koji prisile Wilsone da se bore za goli život. Kad sve maske padnu, užasnuta obitelj shvaća da je svaki od napadača poprimio lik jednoga od njih.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala