Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 6.1.
Odlične serije i filmovi različitih žanrova u udarnom terminu od 20 sati

TV Preporuke dana – Petak 6.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.siječnja.

SERIJE / EMISIJE

McDonald i Dodds, HTV 2 u 20:15 sati
Vikend s curama dobije zlokobni obrat kad svaka od njih postane osumnjičena za ubojstvo.

Tjelesni čuvar, HTV 3 u 20:55 sati
Opasnost od terorista sve je veća i narednik David Budd pokušava spriječiti atentat na ministricu unutarnjih poslova Juliju Montague.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Eda i Serkan odluče otići do planinarskog doma, no na putu im se pokvari auto. Edi počinju trudovi i Serkan je hitno mora odvesti u bolnicu.

Ridleyev povratak, HTV 2 u 21:50 sati
Poslije slučajna susreta s džez-pjevačicom Eve Marbury, Ridley pristaje pomoći tražiti Evina brata Lukea koji je nestao prije 40 godina. Isprva ne nalazi ništa, ali kad jednu ženu pronađu mrtvu u sumnjivim okolnostima, Ridley pronalazi vezu.

Agatha Christie: Ubojstva po abecedi, HTV 2 u 23:20 sati
Hercule se utrkuje s vremenom da zaustavi krvoproliće. Već kad policija povjeruje da je uhvatila počinitelja, Hercule nasluti novu smicalicu. Može li ispuniti svoj životni dug prema mrtvima, riješiti misterij i saznati pravi identitet ubojice?

FILMOVI

Nemoguća misija: Protokol duh, HTV 1 u 20:15 sati
Ethan Hunt se vraća… kako bi izveo nemoguću misiju u novom adrenalinom nabijenom nastavku milijardu dolara vrijedne globalne franšize koja garantira vrhunsku akciju, spektakularne efekte i egzotične lokacije.

Sestre, RTL u 22:25 sati
Sestre Jane i Maura nezadovoljne su činjenicom što su njihovi roditelji odlučili prodati obiteljsku kuću u kojoj su one provele djetinjstvo i srednjoškolske dane. Iako sada već odrasle žene, shvativši da se moraju oprostiti od svih nevjerojatnih uspomena koje ih uz kuću vežu, odlučuju pripremiti najluđi party koji u srednjoškolskim danima nikada nisu napravile.

Opasnost iz dubina, Nova TV u 22:30 sati
Nancy (Blake Lively) potpuno sama surfa zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje.

Raspjevana ulica, HTV 1 u 23:05 sati
Kada obitelj iz srednje klase postane prisiljena na skromniji život uslijed recesije u 80-im godinama prošlog stoljeća, njihov sin Connor morat će napustiti privatnu školu i preseliti se u javnu školu u centru Dublina. Usamljen je u školi - njegovi roditelji blizu su prekida - a jedini mu je prijatelj stariji brat koji je opsjednut glazbom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala