Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Stara godina 31.12.
Nova TV i HTV 1 donose doček Nove godine, a ostali programi nude filmove različitih žanrova!

TV Preporuke dana – Stara godina 31.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na Staru godinu, 31. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

I Godina Nova 2023., Nova TV u 20:15 sati
Zabavni glazbeni nastupi, smijeh i radost s malih ekrana posljednjeg dana u ovoj godini ulaze u domove brojnih gledatelja kojima će Nova TV već tradicionalno osigurati najveseliji i najzabavniji novogodišnji program.

Novogodišnji program: Groznica subotnje večeri, HTV 1 u 21:30 sati
Prisjećajući se svojih najboljih izlazaka, voditeljski četverac s bogatim iskustvom starih partijanera - Duško Ćurlić, Miljenko Cvitković, Mirko Fodor i Ivan Vukušić - odlučili su ovu silvestarsku noć otpustiti kočnice te dodati gas do daske!

FILMOVI

Trilogija Policajac s Beverly Hillsa, drugi dio, treći dio, Doma TV od 19:55 sati
Axel Foley (Eddie Murphy) detroitski je policajac kojega nadređeni šalju na prisilni godišnji odmor pošto nikako ne odustaje od traganja za ubojicom svoga najboljeg prijatelja. Slijedeći trag ubojice, Axela put vodi do Beverly Hillsa, gdje dobiva upozorenje lokalne policije da se ne miješa u istragu.

Diplomac, HTV 3 u 20:05 sati
Ova slavna američka ljubavna dramedija iz 1967. govori o sazrijevanju mladića kojeg zavede žena očevog poslovnog prijatelja. Diplomac je adaptacija istoimenog romana Charlesa Webba, i danas se smatra jedinim od najboljih filmova svih vremena.

Angry Birds film, HTV 2 u 20:15 sati
Radnja filma vodi nas na otok nastanjen isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Red (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Chuck i nestabilni Bomb oduvijek su bili autsajderi. Ali kada otok posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

Dugi iz kamenog doba, RTL u 20:15 sati
Smješten u doba prapovijesti, kada su opasne zvijeri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, film prati pećinskog čovjeka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prijete.

King Kong, HTV 2 u 21:50 sati
Godina je 1933., doba velike gospodarske krize u SAD-u. Nezaposlenu njujoršku glumicu Ann Darrow iz nevolje izbavi filmaš Carl Denham i nagovara je da prihvati glavnu žensku ulogu u filmu koji se snima u Aziji. Ona prihvati i njih dvoje s ekipom krenu na put brodom. Denham ima kartu tajanstvenog Otoka lubanja i plati kapetanu Englehornu da skrenu s puta i doplove do otoka.

U opasnosti, RTL u 23:40 sati
Mjesto radnje je London, a u gradu se sprema teroristički napad biološkim oružjem. CIA agentica koju utjelovljuje Noomi Rapace, zajedničkim snagama s MI5 agentom, kojeg glumi Orlando Bloom, mora pronaći teroriste i spriječiti katastrofu koja slijedi.

Odbjegli Django, HTV 2 u 0:55 sati
Legendarni Quentin Tarantino donosi nam uzbudljivu vestern poslasticu o bivšem robu i njegovom partneru, njemačkom zubaru i lovcu na glave. Film je inspiriran istoimenim vesternom iz 1966. godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala