Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 30.12.
Odlične serije i filmovi različitih žanrova u udarnom terminu od 20 sati

TV Preporuke dana – Petak 30.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Milijarde, HTV 3 u 21:05 sati
Otac i prijatelji vode Chucka na odmor da se pribere. Prince nastoji potvrditi svoje pobjede. Wendy se trudi shvatiti Princeovu širu sliku. Sacker računa na neke stare kosture iz ormara.

Koncert Massima Savića u Areni Zagreb 5.11.2022., HTV 1 u 21:10 sati
Snimka veličanstvenog Massimova koncerta održanog 5. studenog 2022. u Areni Zagreb.

Ridleyev povratak, HTV 2 u 21:45 sati
Kad tijelo mlade žene pronađu zakopano u plitkom grobu u Peninskom gorju, Carol poziva Ridleyja da pomogne u istrazi, ali žrtva je onakva kakvom se činila.

Agatha Christie: Ubojstva po abecedi, HTV 2 u 23:20 sati
Policija napokon prihvati Herculeove teorije, ali A.B.C. je i dalje na slobodi i obećava novo ubojstvo. Hercule shvati da je ključ ubojstava samo u njegovim rukama. No pritisak na inspektora Cromea sve više raste dok javnost traži odgovore.

FILMOVI

Pas koji je spasio Božić, HTV 2 u 20:15 sati
Novi član obitelji Bannister, Zeus, žuti labrador, čini se da nije baš pas čuvar kakvoga obitelj treba. No, kad dva provalnika krenu provaljivati u njihovu kuću dok obitelj nije doma za Božić, Zeus iskoristi priliku da postane junak, dokazujući da svaki pas – čak i ovaj – ima svoj dan.

Ljubav i praznici, RTL u 22:15 sati
Cameron Diaz i nominirana za Oscara Kate Winslet dvije su žene koje su prošle kroz loše trenutke s muškarcima baš prije praznika. U očajničkoj želji za promjenom, zamijene se za kuće i otputuju u suprotnim smjerovima (Diaz u London, a Winslet u Los Angeles). Obje se nađu u potpuno nepoznatom gradu, no jako se brzo prilagode svom novom okruženju.

One su bombe, Nova TV u 22:20 sati
Film donosi priču o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News.

Borba spolova, HTV 1 u 0:20 sati
Uzbudljiv teniski meč iz 1973. između trenutačne prvakinje Billie Jean King i bivšeg prvaka Bobbyja Riggsa nazvan je Borbom spolova i postao jedan od najgledanijih televizijskih sportskih događaja svih vremena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala