Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rian Johnson ljut što film Glass Onion u nazivu mora imati Nož u leđa
Novo poglavlje kriminalističke drame na Netflix je stiglo 23. prosinca

Rian Johnson ljut što film "Glass Onion" u nazivu mora imati "Nož u leđa"

Foto: YouTube

Prije nekoliko dana na Netflix je stigao novi nastavak kriminalističke drame Nož u leđa koji smo čekali pune tri godine, a njezin redatelj i scenarist Rian Johnson ima jedan trn u oku kad je u pitanju naslov novog filma.

Nastavak, odnosno novi slučaj detektiva Benoita Blanca kojeg glumi Daniel Craig, nosi naslov Glass Onion: A Knives Out Mystery, u hrvatskom prijevodu Nož u leđa: Glass Onion, a Johnson je ljut što je bio primoran dodati A Knives Out Mystery zbog potreba marketinga.

„Jako sam se trudio učiniti filmove samostalnima“, rekao je o oba filma čija je poveznica jedino detektiv Blanc kojeg glumi Craig. „Iskreno, jako sam ljut što imamo u naslovu novog filma Nož u leđa. Znate? Ja sam htio da se zove samo Glass Onion, stoji u njegovom intervjuu za The Atlantic povodom premijere na Netflixu.

„Shvaćam i želim da svi kojima se svidio prvi film znaju da je ovo novo poglavlje u priči, ali opet cijela privlačnost za mene jest u tome što je svaki film novi roman s police. No, očito postoji neka posebna privlačnost prema pripovijedanju u nastavcima“, dodao je.

Glass Onion imao je limitirane projekcije u odabranim kinima mjesec dana prije dolaska na streaming, a u ovih nekoliko dana koliko je na Netflixu nalazi se među najgledanijim naslovima. Glass Onion tako donosi sasvim novi slučaj, misterij i niz sumnjivaca koje glume mahom poznata imena kao što su Dave Bautista, Janelle Monae, Kathryn Hahn, Kate Hudson i Edward Norton.

Johnson i Craig ranije su potpisali ugovor prema kojem su se obvezali napraviti i treći Nož u leđa film za Netflix, a prema svemu sudeći i taj će film imati prepoznatljiv dodatak u naslovu. Johnson će ostati na čelu tih filmova dok god mu je garantirano da je svaki film priča za sebe, a isto tako Craig će ostati u glavnoj ulozi dok god Johnson bude režirao filmove.

Nož u leđa iz 2019. godine i novi Nož u leđa: Glass Onion možete gledati na Netflixu, a zasad nije poznat početak produkcije trećeg filma – Johnson je u studenom ove godine rekao da tek počinje s pripremama za pisanje scenarija.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala