Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.12.
Odlične serije uz nekoliko zanimljivih filmova večer prije Badnjaka

TV Preporuke dana – Petak 23.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Božić velikih želja, HTV 1 u 20:15 sati
Ljubav je vječna, a pričanje i pjevanje o njoj nikad ne dosadi. U ime ljubavi naš glazbeni gost Neno Belan spjevao je najljepše pjesme. One su, mnogim parovima, poput ljubavnog ljepila.

Milijarde, HTV 3 u 21:05 sati
S novim igračem u Prince Capu, tim se trudi obraniti svoj teren. Taylor opasno riskira. Chuck radi na vrijednom slučaju, ali nailazi na neočekivan izazov.

Ridleyev povratak, HTV 2 u 21:50 sati
Karizmatični bivši policijski inspektor Alex Ridley je nakon mnogo godina službe zbog zdravstvenih problema te žalosti zbog smrti žene i kćeri otišao u mirovinu. Ridleyja je zamijenila inspektorica Carol Farman, njegova bivša štićenica kojoj je godinama bio mentor. Kada ga Carol uzme za savjetnika na kompleksnom i zanimljivom slučaju ubojstva, istraga skreće u mračnom i neočekivanom smjeru.

FILMOVI

Umorstva u Midsomeru: Božić s duhovima, HTV 2 u 20:15 sati
Božić je, a u Midsomer dolazi novi detektiv Charlie Nelson. Od prvog trenutka ima pune ruke posla s intrigantnim ubojstvom u selu Morton Shallows. Muškarac je proboden antiknim mačem tijekom zabave s lovom na duhove u ukletom dvorcu. Hoće li Barnaby i Nelson uspjeti naći zemaljski motiv ubojstva i uloviti ubojicu?

Zov divljine, HTV 1 u 21:15 sati
Priča o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu - a kasnije i njihov vođa - Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine.

Luda božićna zvona, RTL u 22:30 sati
Na badnju večer prezaposleni Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) nađe se u velikim problemima. Zbog čestog izbivanja iz kuće odlučio je odužiti se svojem sinu Jamieju (Jake Lloyd) nabavkom popularne igračke TurboMan. Skrušeni tata kreće u božićnu nabavku, ne sluteći da je potražnja za igračkom daleko nadmašila proizvodnju.

Kako se riješiti Djeda Mraza, HTV 1 u 23:40 sati
Kako bi spasio svoj posao koji je u zabrinjavajućem padu, Chris Cringle, poznat i kao Djed Mraz, prisiljen je na partnerstvo s američkom vojskom. Pogoršavajući stvari, Cringle se uplete u smrtonosnu bitku protiv visoko kvalificiranog atentatora, kojeg je unajmio razmaženi 12-godišnjak nakon što je u čarapu dobio komad ugljena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala