Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prva najava za film Oppenheimer otkriva stvaranje atomske bombe
Novi film Christophera Nolana u kina stiže na ljeto 2023. godine

Prva najava za film "Oppenheimer" otkriva stvaranje atomske bombe

"Sada sam postao smrt, razaratelj svjetova.", rekao je nuklearni fizičar i otac atomske bombe J. Robert Oppenheimer dok je gledao prvu detonaciju oružja za masovno uništenje. U napetom prvom teaser traileru za najnoviji film Christophera Nolana, naziva Oppenheimer, Cillian Murphy ilustrira kako bi ta detonacija mogla zaista uništiti svijet.

Murphy se nalazi u ulozi naslovnog znanstvenika u Nolanovom filmu, koji se temelji na Pulitzerom nagrađenoj knjizi American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, koju potpisuju Kai Bird i Martin J. Sherwin, a koja istražuje sukob i politiku oko stvaranja nuklearne borbe i čovjeka koji se nalazi u središtu cijele priče.

Trailer nam predstavlja Oppenheimera kao čovjeka s problemima čije se mane ignoriraju radi njegove genijalnosti. Nevoljko ga traže da im pomogne završiti Drugi svjetski rat, za što on nalazi samo jedno rješenje: nuklearno oružje koje se u tajnosti gradilo u pustinji s takvom moći razaranja da bi svakog uvjerila da je vrijeme za prestanak borbe. Jedini problem te bombe jest da postoji realna mogućnost da ne uništi samo američke neprijatelje već da zaprijeti i opstanku ostatku svijeta uništavanjem atmosfere.

Kako bi zaista na vjeran način dočarao veličinu filma Oppenheimer, Nolan je okupio i nevjerojatnu glumačku ekipu. Murphy je u naslovnoj ulozi, dok Oppenheimerovu suprugu utjelovljuje Emily Blunt. Uz njih su također Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Gary Oldman, Robert Downey Jr., Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, David Krumholtz, Michael Angarano i Matthias Schweighöfer.

Film Oppenheimer se u kinima očekuje 21. srpnja 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala