Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Priča je u vašim rukama: Netflixova nelinearna serija Kaleidoscope ima prvi trailer
Giancarlo Esposito predvodi seriju koju možete gledati bilo kojim redoslijedom – s jednom iznimkom

Priča je u vašim rukama: Netflixova nelinearna serija "Kaleidoscope" ima prvi trailer

Foto: YouTube

Netflix je uvijek bio otvoren za eksperimentiranje s novim televizijskim formatima (Bandersnatch) tako da na ovaj streaming s Novom godinom stiže antologijska serija Kaleidoscope koju možete gledati kako želite.

Serija je djelomično inspirirana istinitom pričom o 70 milijardi dolara u obveznicama koje su nestale na Manhattanu tijekom uragana Sandy, a u fokusu je skupina lopova koji kreću u nekoliko desetljeća dugi plan kako bi izveli savršenu pljačku na naizgled neprobojnom sefu. Prva sezona ima osam epizoda i svaka prati 24-godišnji vremenski tijek od kada se ekipa počela pripremati za pljačku sve do šest mjeseci nakon dana izvedene pljačke.

Posebnost serije jest što, osim finala koje uključuje samu pljačku, svaka epizoda je osmišljena na način da se može gledati bilo kojim redoslijedom tako da serija može biti pogledana različitim kronološkim tijekom. Epizode nisu imenovane u silu Epizoda 1 ili Epizoda 2, već je svaka dobila ime po boji – iz čega i dolazi naslov serije Kaleidoscope – i slijedu na kojem se nalaze na vremenskoj liniji.

Giancarlo Esposito ima glavnu ulogu vođe ekipe, a ostatak njegove ekipe čine Paz Vega, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Peter Mark Kendall i Jordan Mendoza. Glavnog antagonista glumi Rufus Sewell, a njegovu ekipu još čine Tati Gabrielle, Soojeong Son i Hemky Madera. U ostalim ulogama su Niousha Noor i Bubba Weiler.

Tvorac serije i njezin showrunner te izvršni producent jest Eric Garcia (Repo Man), a epizode su režirali Russell Fine, Everardo Gout, Mairzee Almas i Robert Townsend.

Kaleidoscope na Netflix stiže 1. siječnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala