Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO otkazao svoju seriju Minx nakon jedne sezone
Producenti traže drugu mrežu na kojoj bi se serija nastavila jer je 2. sezona bila skoro dovršena

HBO otkazao svoju seriju "Minx" nakon jedne sezone

Foto: YouTube

Serija Minx ipak je otkazana nakon prve sezone iako je HBO Max u svibnju odobrio drugu sezonu, piše Variety.

Izvori navode kako se ekipa pripremala završiti produkciju druge sezone kad je iz Warner Bros. Discoveryja stigla odluka da se serija ipak otkazuje. To je još samo jedno u nizu njihovih srezivanja troškova s tim da će Minx u potpunosti biti maknuta s HBO Max-a te je producentska kuća Lionsgate Television planira ponuditi drugim izvorima.

„Zadovoljni smo dobrim partnerstvom s HBO Max-om i trenutno zajedno radimo kako bismo našli novu priliku za Minx pa da trenutni i novi gledatelji mogu nastaviti s našim putovanjem“, službena je izjava iz Lionsgatea.

Ovo nije jedini primjer otkazivanja ili ukidanja serije ili filma s HBO-a: otkad je Discovery ranije ove godine završio akviziciju WarnerMedia krenula su ukidanja kako bi se održalo obećanje dano dioničarima u smjeru velike uštede. Tako je, primjerice, u potpunosti otkazan film Batgirl, a navodno ništa ni od Wonder Woman 3 jer DC priprema veliki reboot pod okriljem Jamesa Gunna i Petera Safrana.

Radnja serije Minx smještena je u Los Angeles 1970-ih, a u središtu radnje je Joyce (Ophelia Lovibond), ozbiljna mlada feministica, koja udružuje snage s niskobudžetnim izdavačem Dougom Renettijem (Jake Johnson) kako bi stvorila prvi erotski časopis za žene. Prvu sezonu odlično je prihvatila i kritika i publika s tim da ima visokih 97% na Rotten Tomatoesu. Ellen Rapoport osmislila je seriju te je njezina showrunnerica i jedna od izvršnih producentica. U ostalim ulogama nalaze se Idara Victor, Jessica Lowe, Lennon Parham, Michael Angarano i Oscar Montoya.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala