Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.12.
Posljednja polufinalna emisiju "Supertalenta", dokumentarac o SP u Katru te nekoliko novijih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Još samo jedna epizoda dijeli nas od velike završnice devete sezone, a posljednjih devet polufinalista nastupit će ove nedjelje u četvrtom polufinalnom izdanju showa. Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška!

FILMOVI

Gospodar plime, HTV 1 u 20:15 sati
Dvoje će se ljudi iz potpuno različitih svjetova suočiti sa svojim patnjama, doći do znakovitih otkrića o sebi i svojoj okolini te se u tom procesu i zaljubiti jedno u drugo. Sjajni Nick Nolte i Barbra Streisand zvijezde su ove nezaboravne drame.

Korgi: Kraljevski pas velikog srca, RTL u 20:15 sati
Rex je mali nevaljalac, ali najomiljeniji pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tijekom svog putovanja na kojem traži put za povratak svojoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet.

Nepomirljivi, RTL 2 u 20:15 sati
Kao i uvijek kad su Eastwoodovi filmovi u pitanju, ispričani siže ne govori mnogo, a u filmu je zapravo riječ o snažnoj analizi morala i licemjerja starog Zapada, o ubiti ili biti ubijen, o razlici između mita i povijesti.

Putovanje, HTV 2 u 21:20 sati
Dokumentarni film nastao u produkciji FIFA-e upoznaje nas s reprezentacijama Egipta, Maroka, Saudijske Arabije, Alžira, Tunisa, Irana, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Iraka, Izraela i Kuvajta.

Teška vremena u motelu El Royale, RTL u 22 sata
Sedmero stranaca nađe se u oronulom motelu mračne prošlosti. Mladi vratar dočekuje grupu neobičnih gostiju: nesretnog svećenika, pjevačicu, upečatljivu kriminalku i njezinu stariju sestru, prodavača usisavača i karizmatičnog vođu kulta. Jedne noći, svatko će od njih dobiti priliku za osvetu.

Nindža kornjače: Izlazak iz sjene, Doma TV u 22 sata
Michelangelo, Donatello, Leonardo, Raphael vratili su se u borbu protiv još većih i opakijih zločinaca uz April O'Neil, Verna Fenwicka i pridošlice, osvetnika Caseyja Jonesa. Nakon što superzločinac Shredder pobjegne iz pritvora, on udružuje snage s ludim znanstvenikom Baxterom Stockmanom i dvojicom pomoćnika, Bebopom i Rocksteadyjem kako bi pokrenuo đavolski plan da zavlada svijetom.

Anđeli i demoni, Nova TV u 23:05 sati
Ovaj je put harvardski simbolist Robert Langdon pozvan u švicarsku istraživačku agenciju kako bi analizirao misteriozan simbol urezan u grudi ubijenog fizičara. Uz pomoć talijanske fizičarke, ujedno i kćerke ubijenog, ubrzo otkriva dokaze o nezamislivom: ponovnom rođenju drevnog tajnog društva poznatog pod imenom Illuminati, jedne od najmoćnijih organizacija koja je ikad postojala na Zemlji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala