Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Woody Harrelson trenira ekipu s posebnim potrebama u filmu Champions
Dirljivi sportski film predstavljen je prvim trailerom, u kina stiže u ožujku

Woody Harrelson trenira ekipu s posebnim potrebama u filmu "Champions"

Producentska kuća Focus Features objavila je novi službeni trailer za svoj nadahnjujući sportski film Champions, priču o košarci i iskupljenju, u kojem glavnu ulogu ima Woody Harrelson. On se nalazi u ulozi osramoćenog trenera male košarkaške ekipe, koji dobije otkaz i jedino što mu preostaje jest trenirati ekipu s posebnim potrebama.

Ono što počne kao obaveza u kojoj on ne vidi nikakvu mogućnost napretka, uskoro otkriva kako bi ipak s njima mogao postići veliki uspjeh. Trailer nam otkriva emotivnu, ali i zabavnu priču koja vodi ovu ekipu sve do Paraolimpijade.

Nakon još jednog neuspjeha i sukoba s drugim trenerom (Ernie Hudson) na terenu, Marcus Marakovich (Harrelson) nađe se na samom dnu koji ga dovede do stražnjeg sjedala policijskog vozila. No pruži mu se nova prilika kada mu sud odredi rad za opće dobro. Isprva je nezainteresiran za ekipu koju mora trenirati jer su svi s posebnim potrebama i ne vjeruje da bi nešto uopće mogli postići.

No s vremenom se poveže sa svojim igračima i nauči kako s njima stvoriti odnos. Čak se sprijatelji s Alex (Kaitlin Olson), sestrom jednog od igrača. Iako mu njegov rad ponovno otvori put do NBA-a, on je odlučan nastaviti raditi sa svojim timom i od njih napraviti prvake.

Bobby Farrelly režira film Champions prema scenariju koji potpisuje Mark Rizzo. Uz Harrelsona, Hudsona i Olson u filmu također glume Cheech Marin, Matt Cook i Madison Tevlin.

Film Champions bi svjetlo dana trebao ugledati 24. ožujka 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala