Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.12.
Veliki izbor filmskih hitova!

TV Preporuke dana – Subota 3.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, SP Katar: ARGENTINA - AUSTRALIJA, HTV 2 u 19:50 sati

FILMOVI

Gospodar prstenova: Prstenova družina, Doma TV u 19:55 sati
Jackson je tri filma snimao u kontinuitetu od kraja 1999. do početka 2001. na rodnom Novom Zelandu, a prvi je premijerno prikazan u prosincu 2001. godine.

Moja ljubavna priča, HTV 1 u 20:15 sati
Inspiriran istinitim događajima, The Big Sick je priča o posebnoj vezi između Kumaila, ambicioznog mladog komičara pakistanskog podrijekla, i studentice Emily.

13 sati: Tajni vojnici Benghazija, Nova TV u 20:15 sati
Redatelj Michael Bay, koji se u povijesnoj tematici dokazao Oscarom nagrađenom akcijskom dramom Pearl Harbor, na velika platna ponovo donosi osjećaje i zbivanja iz stvarne povijesti.

Asterix i Obelix protiv Cezara, RTL u 20:15 sati
Prema glasovitom romanu i jednoj od avantura najpoznatijeg francuskog dvojca, Asterixa i Obelixa, koju su napisali i nacrtali René Goscinny i Underzo, snimljena je obiteljska komična avantura namijenjena zabavi čitave obitelji!

Robin Hood, HTV 1 u 22:45 sati
Kao mladić pun ideala Robin odlazi u križarski rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin i njegov zapovjednik tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja.

Povratnik, Nova TV u 22:55 sati
U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Ashby, HTV 2 u 23:05 sati
Kada Ed Wallis krene u novu školu u novom gradu, njegova je prva zadaća napisati esej o nekome iz starije generacije, stoga se obrati svom povučenom susjedu, Ashbyju, koji pristane pomoći pod uvjetom da ga Ed vozi u grad kad god mora nešto obaviti. Ono što Ed ne zna jest da je Ashby umirovljeni CIA-in ubojica kojemu je preostalo svega nekoliko mjeseci života.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala