Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera serije Tulsa King nadmašila gledanost Zmajeve kuće, stiže 2. sezona
Krimi dramska serija sa Sylvesterom Stalloneom osvojila je streaming servis Paramount+

Premijera serije "Tulsa King" nadmašila gledanost "Zmajeve kuće", stiže 2. sezona

Foto: YouTube

Paramount+ dao je zeleno svjetlo za drugu sezonu svoje kriminalističke dramske serije Tulsa King tako da će se Sylvester Stallone ipak vratiti u Oklahomu!

Najnovija serija nagrađivanog filmaša Taylora Sheridana ostvarila je fantastičnu visoku gledanost nakon posebne premijere na Paramount Networku poslije epizode hvaljene hit serije Yellowstone.

Prema Nielsen istraživačkoj kući, gledanost prve epizode Tulsa Kinga nadmašila je čak i premijeru HBO-ove Zmajeve kuće kao najgledaniji start neke serije na kabelskoj mreži sa čak 3,7 milijuna gledatelja, u što je uključeno naknadno gledanje prve epizode. Naravno, visokoj gledanosti svakako je pomoglo i što je premijerna epizoda prikazana nakon Yellowstonea.

Stallone se nalazi u glavnoj ulozi kao mafijaš koji je pušten iz zatvora nakon duge zatvorske kazne te je dobio otpust od bivšeg šefa u Oklahomu gdje mora izgraditi svoje kriminalističko carstvo. Kritike za seriju idu od odličnih do pomiješanih, ali svi se slažu u jednom – Stallone je odradio odličan posao.

„Oduvijek sam htio glumiti gangstera, ali jedinstvenog gangstera koji nije tipičan gangster – odnosno, barem nemate takav dojam kad ga sretnete. On je zapravo tip koji voli surađivati. Razmišljao sam o Kafkinoj Preobrazbi. Što kad biste se jedno jutro probudili i imali sasvim drugu profesiju, ali istu osobnost? … Zato sam si rekao da ću za ovaj lik biti jednostavno ja, bit ću najbliži sebi ikada u bilo kojoj ulozi“, rekao je Stallone za The Hollywood Reporter.

Serija Tulsa King prikazuje se na streamingu Paramount+ na kojem su nove epizode dostupne nedjeljom navečer, a ukupno ih ima 10.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala