Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Wednesday ima odličnu gledanost na Netflixu
Postigla je bolju gledanost na tjednoj bazi od 4. sezone serije "Stranger Things"

Serija "Wednesday" ima odličnu gledanost na Netflixu

Foto: YouTube

Zadnjih dana svi pričaju o novoj Netflixovoj seriji Wednesday, a sad je taj streaming servis objavio i (svoje) službene podatke gledanosti!

Serija je u tjednu od 21. do 27. studenog imala pogledanih 341,2 milijuna sati, a valja uzeti u obzir da je premijera bila tek 23. studenog. Ovom gledanošću postala je novi Netflixov rekorder za seriju na engleskom jeziku na njihovom streamingu na tjednoj bazi te je prestigla dosadašnjeg rekordera, 4. sezonu hit serije Stranger Things koja je imala 335,01 milijun sati odgledanih od 30. svibnja do 5. lipnja.

Reakcije gledatelja na seriju mahom su pozitivne uz velike pohvale za glavnu glumicu Jennu Ortega koja nije imala lak zadatak: utjeloviti Wednesday Addams koju je 1990-ih savršeno odglumila Christina Ricci u filmovima Obitelj Addams i Obitelj Addams 2 , a koja se u seriji pojavljuje u novoj ulozi Marilyn Thornhill. Pozitivne i odlične reakcije stigle su i na scenu Wednesdayinog plesa koji je Ortega navodno sama osmislila.

Netflix je objavio i kako je više od 50 milijuna kućanstava vidjelo Wednesday od njezine premijere prije tjedan dana.

U osam epizoda prve sezone pratimo Wednesday dok pohađa Nevermore Academy te usput rješava mnogo zagonetnih slučajeva. Obožavatelji se sad nadaju drugoj sezoni, a s obzirom na odličnu gledanost i reakcije, samo je pitanje dana kad će iz Netflixa stići vijest o produženju.

U glavnim ulogama su Catherine Zeta-Jones kao Morticia Addams, Luis Guzmán kao Gomez Addams, Fred Armisen kao ujak Fester i Gwendoline Christie kao ravnateljica Larissa Weems. Ostatak glumačke ekipe čine Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer i Riki Lindhome. Miles Millar i Al Gough su showrunneri i izvršni producenti, a Tim Burton režirao je prve četiri epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala