Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Super Mario, Luigi i princeza Peach u novom traileru za Super Mario Movie
Animirani film u kinima očekujemo u travnju 2023., a reakcije na najave su opet podijeljene zbog Chrisa Pratta

Super Mario, Luigi i princeza Peach u novom traileru za "Super Mario Movie"

Foto: YouTube

Nintendo i Illumination sinoć su objavili drugi službeni trailer za svoj animirani film o Super Mariju!

Trailer za Super Mario Movie iliti The Super Mario Bros. Movie predstavljen je u 23 sata sinoć po našem vremenu, a stream na YouTube-u Nintenda pratilo je 2,3 milijuna ljudi. Nakon streama trailer je objavljen na službenom kanalu Illuminationa te je u ovih 16-ak sati pogledan 2,2 milijuna puta. Prvi trailer je početkom listopada privukao puno više gledatelja na streamu uživo, dok je broj pogleda sad bolji na službenom kanalu.

I dok je fokus prvog trailera bio na Bowseru i izgledu Mushroom Kingdoma, drugi nam donosi puno bolji pogled na samog Marija i Luigija, ali i na princezu Peach. Chris Pratt posudio je glas glavnom junaku Super Mariju za što od prve najave pršte razne kritike. Mnogima Pratt nije uvjerljiv kao Super Mario i zamjeraju mu što jednostavno – glumi samog sebe, a obožavatelji nisu njime zadovoljni ni nakon nove najave..

Tu su još i Anya Taylor-Joy kao princeza Peach, Jack Black kao Bowser, Charlie Day kao Luigi, Keegan-Michael Key kao Toad, Seth Rogen kao Donkey Kong, Fred Armisen Cranky kao Kong, Kevin Michael Richardson kao Kamek, a Sebastian Maniscalco je Spike. Charlesa Martineta, koji je glas posudio Mariju i Luigiju u video igricama, čut ćemo u zasad nepoznatoj ulozi.

Režiju potpisuju Aaron Horvath i Michael Jelenic prema scenariju Matthewa Fogela.

Super Mario Movie u kina konačno stiže 7. travnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala