Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pixarov trailer za novi animirani Elemental i dalje oduševljava gledatelje
Nova animirana zabavna avantura u kina nam stiže u lipnju sljedeće godine

Pixarov trailer za novi animirani "Elemental" i dalje oduševljava gledatelje

Foto: YouTube

Što bi se dogodilo da se voda i vatra zaljube?

Prošlo je nekoliko dana od premijernog predstavljanja prvog trailera za Pixarov novi animirani film Elemental, a dojmovi se još nisu slegli!

Novi film odgovorit će nam na pitanje: Što ako elementi imaju osjećaje? Elemental je 27. Pixarov animirani film i stiže nam sljedeće godine u režiji Petera Sohna (Dobri dinosaur), a smješten je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju.

U najavi susrećemo dva glavna lika, a to su vodeni element Wade (u originalu glas posudio Mamoudou Athie) i vatreni Ember (Leah Lewis) kao dvoje mladih odraslih ljudi koji žive u gradu u kojem se upoznaju i neprestanu susreću. Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama oni će kliknuti jer će shvatiti da su mnogo sličniji, nego što su mislili, i da je ono iznutra puno važnije od toga kakvi smo izvana.

Sohn je objasnio da inspiracija za priču leži još u danima kad je bio dijete i interesirao se za znanost: „Dobiješ tablicu periodnog sustava elemenata, ali ja sam to uvijek vidio kao njihove stanove. Često sam se šalio o tome kako ugljik živi pored nikla, ali da si oni međusobno ne vjeruju.“ Dodatnu inspiraciju vukao je iz svojih iskustava dok je živio u New Yorku kao sin korejskih imigranata: „Bili smo među obiteljima koje su se odvažile doći u novu zemlju s nadama i snovima – svi smo se pomiješali kao velika zdjela salate kultura, jezika i naših prekrasnih domova. To me dovelo do Elementala.“

Kreativna ekipa mnogo je sati radila na tome da nađu balans likova u animiranom filmu jer nisu htjeli da izgledaju previše realistično, a opet niti previše djetinjasto – i vjeruju kako su pronašli najbolji mogući smjer.

Animirani film Elemental u kinima očekujemo 16. lipnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala