Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 20.11.
Ova nedjelja donosi prvu emisiju uživo "Supertalenta" te odlične filmove od kojih je jedna TV premijera!

TV Preporuke dana – Nedjelja 20.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Nakon osam audicijskih epizoda koje su iznjedrile pet zlatnih gumbova i otkrile brojne nevjerojatne talente, na redu su polufinalne emisije najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj koje će se uživo emitirati iz novog studija koji se proteže na 1.600 m2. Žiri je već odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa.

Posljednji ples, HTV 2 u 20:45 sati
Godine 1998. pred Chicago Bullsima sve je teži put do šestog naslova prvaka jer ih u finalu Istočne konferencija očekuje mučna serija protiv Indiana Pacersa. Peti naslov osvojili su nakon još jedne teške serije.

FILMOVI

Čuvari zakona, Doma TV u 19:55 sati
Čuvari zakona nastavlja se na veliki hit Andrewa Davisa Bjegunac kroz lik saveznog šerifa Sama Gerarda i njegova glumačkog interpreta T. L. Jonesa.

Dragulj s Nila, HTV 1 u 20:15 sati
U nastavku filma Lov na zeleni dijamant iz 1984. godine trio mora svladati oluje i strašna pustinjska plemena, vrteće derviše i špiljski labirint zloglasnog Omara da bi riješio zagonetku koja će mnoge gledatelje prikovati pred male ekrane.

Hotel Artemis - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Srijeda je navečer 2028. godine, a ulice u centru Los Angelesa su neprohodne. Treću noć najstrašnije pobune u povijesti L.A., privatizirana policija tuče plave, ratno obojene prosvjednike, čiji je jedini zahtjev čista voda. Usred ovog kaosa, četvorica muškaraca s maskama lubanje nalaze se usred neuspjele pljačke banke.

Jurski park III, RTL u 22:10 sati
Sve počinje kada paleontolog dr. Alan Grant (Sam Neill) pristane pratiti bogatog pustolova i njegovu ženu u zračnom razgledavanju Isla Sorne, otoka na kojem je tvrtka InGen prije radila pokuse s uzgojem prethistorijskih stvorenja. Oni doživljavaju nesreću, a dr. Grant otkriva da ljudi u čijoj je pratnji nisu ono za što se izdaju, a životinjski je svijet tog udaljenog otoka postao znatno inteligentniji, brži i žešći.

Fokus, Nova TV u 22:55 sati
Iskusni prevarant Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala