Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Keanu Reeves kao John Wick u filmu Ballerina
Spin-off film trenutno se snima u Pragu, u glavnoj ulozi nalazi se Ana de Armas

Keanu Reeves kao John Wick u filmu "Ballerina"

Ovih je dana otkriveno kako se Keanu Reeves trenutno nalazi u Pragu gdje ponovno reprizira svoju ulogu Johna Wicka u spin-off seriji Ballerina, koja je ovih dana krenula sa snimanjem, a u kojoj glavnu ulogu ima Ana de Armas.

Ove uzbudljive vijesti dolaze nakon nedavnih o tome da će se i Ian McShane vratiti u franšizu kao Winston, upravitelj hotela The Continental. Za sada nije poznato hoće li se Reeves kao John Wick naći samo u cameo ulozi ili će njegov lik imati veći udio u filmu.

Otkako je prvi John Wick film stigao u kina 2014. godine, redatelj i tvorac franšize Chad Stahelski donio nam je još tri dodatna filma, uključujući i željno iščekivani četvrti film koji stiže sljedeće godine, kao i dva spin-offa. Ballerina se trenutno snima u Pragu, Len Wiseman režira prema scenariju Shayja Hattena. Također je u pripremi The Continental, prequel serija koja će biti usmjerena na naslovni hotel i mladog Winstona.

O filmu Ballerina nemamo nikakvih detalja. Nije poznato u koji je vremenski period smještena, je li prije prvog John Wick filma ili se vremenski nalazi bliže četvrtom John Wick filmu. Radnju filma za sada nisu otkrili, kao ni predviđeni datum izlaska tako da za sada nemamo nikakve konkretne informacije.

Dok ne stignu Ballerina i The Continental, originalni John Wick vraća se još jednom, u svom četvrtom filmu, koji ćemo imati prilike gledati 24. ožujka 2023. godine, kada napokon krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala