Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ubojite tajne se nastavljaju u najavi za 3. sezonu Dead to Me
Christina Applegate i Linda Cardellini u finalnoj sezoni Netflixove serije koju čekamo dvije i pol godine

Ubojite tajne se nastavljaju u najavi za 3. sezonu "Dead to Me"

Foto: YouTube

Čekanje se bliži kraju nakon čak dvije i pol godine!

Ovog mjeseca na Netflix se konačno vraća serija Dead to Me, u hrvatskom prijevodu Ubojite prijateljice, sa svojom trećom, ujedno finalnom sezonom. Nakon teaser trailera krajem rujna jučer je objavljen prvi službeni u kojoj glavne junakinje i prijateljice nastavaju zavrzlamu svojih laži i tajni.

Radnja serije prati Jen (Christina Applegate) i Judy (Linda Cardellini) koje se upoznaju u grupi za podršku nakon što je svaka izgubila partnera, nesvjesne međusobne povezanosti. One postaju bliske prijateljice što izazove nove tragične događaje, od kojih je jedan dolazak Judynog nasilnog bivšeg dečka Stevea (James Marsden) koji spletom okolnosti bude ubijen.

Taman kad se prijateljicu počnu oporavljati od svih loših (nasilnih) događaja, nove probleme im donese Steveov brat blizanac Ben (također Marsden). Radnja treće još više upliće FBI i njihovu istragu Steveovog nestanka, a prijateljice će morati vjerovati jedna drugoj više nego ikada i nadati se da su dobro sakrile tragove.

Od svog početka emitiranja 2019. godine serija je dobila razne pohvale kritičara i gledatelja, posebno za glumačku izvedbu Applegate i Cardellini. U ostalim ulogama su Luke Roessler, Sam McCarthy, Max Jenkins, Diana Maria Riva i Brandon Scott.

Autorica serije Liz Feldman nakon završetka ove serije nastavlja raditi za Netflix te u pripremi ima novu crnu komediju No Good Deed koja će pratiti tri obitelji koje žele kupiti španjolsku vilu iz 1920-ih, nesvjesni tajni koje se kriju iza toga.

Treća sezona Ubojitih prijateljica na Netflix stiže 17. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala