Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.11.
Nova serija, zabavne emisije i hrpa odličnih filmova novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 4.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Godišnji festival strašila postaje jeziv kad se tijela ljudi počnu pojavljivati na stupovima kraj njihovih slamnatih kreacija. Istraga otkriva ljuta suparništva i osobe koje su spremne na gotovo sve kako bi pobijedile.

Život na vagi, RTL u 21:15 sati

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
Viši inspektor Banks i narednica Annie Cabbot istražuju podmetnuti požar u kojem su izgorjela dva broda na kanalu. U svakom su pronašli jedno mrtvo tijelo. Ali tko je trebao biti žrtva - usamljeni knjižar ili mlada heroinska ovisnica?

Stanje nacije, HTV 2 u 22:30 sati
Politička satira Zorana Šprajca na RTL-u u malo kasnijem terminu.

Ubojstva u Pembrokeshireu, HTV 2 u 23:25 sati
Ova kriminalistička drama o potrazi za najozloglašenijim serijskim ubojicom u povijesti Walesa, snimljena prema knjizi Stevea Wilkinsa i Jonathana Hilla, donosi napetu priču o slučaju koji je zauvijek promijenio istrage neriješenih ubojstava

FILMOVI

Mutne vode, HTV 1 u 21:10 sati
Robert Bilott ugledni je korporacijski odvjetnik koji je čitavu svoju karijeru posvetio zastupanju velikih tvrtki kemijske industrije. Jednog mu dana u ured dolazi čovjek tvrdeći da je čitav jedan grad zagađen kemijskim nusproduktima koji pogubno djeluju na životinje i ljude. Robert odlazi u maleni grad istražiti situaciju i shvaća posljedice koje kemijska industrija ostavlja na ljude i okoliš.

Mula, Nova TV u 21:25 sati
90-godišnjak Earl Stone bankrotirao je kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju teret, a njega proglase glavnim rukovoditeljem. No, nevolja je u blizini.

Plan za bijeg 2: Pakao, RTL u 23:15 sati
Ray Breslin suočava se s najvećim izazovom karijere kada njegov vjerni prijatelj i kolega Shu Ren završi u Hadesu, najsigurnijem zatvoru ikad izgrađenom. Kako bi izvukao prijatelja iz pakla zatvora, Ray i njegova pomno odabrana ekipa kreću u naizgled nemoguću misiju spašavanja.

Tristan i Isolde, HTV 1 u 23:50 sati
Film redatelja Kevina Reynoldsa priča je o borbi za opstanak, domoljublju, krvavim bitkama u kojima se bori za goli život, o legendama ali prije svega to je priča o istinskoj i nažalost zabranjenoj ljubavi koja će se izdignuti iznad svakih granica.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala