Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao službeni trailer za 5. sezonu serije Kruna
Netflixova "fiktivna dramatizacija inspirirana istinitim događajima" nastavlja se 9. studenog

Stigao službeni trailer za 5. sezonu serije "Kruna"

Foto: YouTube

Kraljevsku obitelj čekaju veliki problemi u prvom traileru za petu sezonu Netflixove hit serije Kruna.

Inspirirana istinitim događajima, ali u potpunosti fiktivna dramatizacija, kako stoji u opisu, serija o britanskoj kraljevskoj obitelji vraća se u studenom sa sasvim novom glumačkom postavom. Elizabeth Debicki (Tenet) preuzela je ulogu princeze Diane od Emme Corrin iz 4. sezone, Dominic West (Preljub) sad se nalazi u ulozi princa Charlesa umjesto Josha O'Connora koji je za svoju glumačku izvedbu osvojio nagradu Emmy, a Imelda Staunton (Harry Potter) zamijenila je Oliviju Colman kao kraljicu Elizabetu II.

Peta sezona radnjom je smještena u 1990-e i predzadnja je sezona, a navedeno je razdoblje bilo posebno izazovno za Windsore zbog raznih skandala u kojima su se našli princ Charles i Andrew nakon što su se razišli sa svojim suprugama. Sudeći po sasvim novoj glumačkoj postavu koju čine Salim Daw kao milijarder Mohamed Al-Fayed, Khalid Abdalla kao njegov sin Dodi i Humayun Saeed kao doktor Hasnat Khan jasno je u kojem će također smjeru serija ići – princeza Diana bila je u tajnoj vezi s doktorom Khanom nekoliko godina prije smrti u tragičnoj automobilskoj nesreći s Dodijem u Parizu 1997. godine.

U ostalim ulogama su Jonathan Pryce kao princ Filip, Lesley Manville kao sestra kraljice Elizabete, princeza Margaret i Jonny Lee Miller kao premijer John Major. Šesta sezona trenutno je u produkciji, a Netflix navodi kako u njoj neće biti prikazana tragična smrt princeze Diane.

Kruna se na Netflixu nastavlja 9. studenog kad će biti dostupne sve epizode nove, pete sezone.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala