Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 23.10.
Novi nastavci sportske dokumentarne serije i showa "Supertalent" te velik izbor filmova različitih žanrova

TV Preporuke dana – Nedjelja 23.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Posljednji ples, HTV 2 u 20:15 sati
Dok je početkom 1990-ih slava Michaela Jordana dosegnula neslućene visine nakon što je osvojio dva naslova prvaka i igrao u olimpijskom Dream Teamu, zbog imidža Air Jordana postao je važan kulturni lik.

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Samo su još dva zlatna gumba u Supertalentu ostala neiskorištena, a već ove nedjelje 11 novih kandidata svojim će nastupima pokušati očarati članove žirija kako bi rezervirali svoje mjesto u polufinalu showa.

FILMOVI

Robin Hood: Princ lopova, HTV 1 u 20:15 sati
Ova verzija priče počinje s mladim engleskim plemićem Robinom od Locksleya kojeg je pustolovina odvela u križarski rat. Suočen sa smrću u tamnici strane zemlje, neočekivano uspijeva pobjeći uz pomoć mudrog Azeema, koji postaje Robinov brat po krvi i prati ga pri povratku u Englesku. U Engleskoj stvari stoje prilično loše, kralj Richard je odsutan, a kraljevstvo je palo u ruke pokvarenom načelniku Nottinghama i njegovim podanicima koji porobljavaju i izgladnjuju narod. Robin saznaje da mu je otac ubijen te da je izgubio obiteljsko imanje i čast.

Predator: Evolucija, RTL u 20:15 sati
Dječak prizove izvanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori - sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta te ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu.

12 hrabrih, RTL u 22:15 sati
Istinita priča o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih postrojbi američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Afganistanu. Uspjeli su poraziti talibanske protivnike i naposljetku osloboditi drugi najveći grad u Afganistanu, što se pokazalo ključnim u oslobođenju regije od Talibana.

Početak, Nova TV u 22:50 sati
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio. Christopher Nolan ovaj je scenarij pisao 7 godina, a film je dobio izvanredne ocjene kritičara.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala