Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen službeni trailer za seriju Tulsa King
Prva televizijska uloga Sylvestera Stallonea bit će u krimi dramskoj seriji streaminga Paramount+ koja stiže 13.11.

Predstavljen službeni trailer za seriju "Tulsa King"

Foto: YouTube

Serija u kojoj ćemo gledati Sylvestera Stallonea u prvoj televizijskoj seriji prema scenariju predstavljena je prvim službenim trailerom nakon nekoliko najavnih videa koji nisu otkrivali previše o radnji.

Kriminalistička dramska serija Tulsa King , prvotno poznata pod nazivom Kansas City, priča je o bivšem mafijaškom bossu Dwightu Manfrediju zvanom The General (Sly) koji je nakon odsluženja 25-godišnje zatvorske kazne poslan u Tulsu kako bi uspostavio novi režim u Oklahomi. Dolaskom tamo shvati da njegova bivša mafijaška obitelj nema nikakve planove za njega, osim ostaviti ga tamo, pa će The General krenuti okupljati svoju novu mafijašku ekipu. Problem jest što se ne snalazi u novom gradu čiji mu se mještani čine kao da je došao na drugi planet.

Tulsa King dolazi od tvorca popularne i nagrađivane serije Yellowstone i njezinih raznih inačica Taylora Sheridana, a u ostalim ulogama su Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson i Garrett Hedlund.

Kako se Stallone snašao u svojoj prvoj velikoj televizijskoj ulozi saznat ćemo za manje od mjesec dana jer Tulsa King na streaming Paramount+ stiže 13. studenog s prvom epizodom, a 20. studenog s drugom koje će poslužiti kao uvod u petu sezonu Yellowstonea.

Osim što ćemo Stallonea uskoro gledati na tjednoj bazi u ovoj seriji, 2023. godine dolazi nam nekoliko filmskih naslova s njim: Čuvari galaksije 3 u kojima reprizira svoju ulogu Stakara Ogorda, Plaćenici 4 u kojima četvrti put glumi Barneya Rossa te SF akcijska avantura Little America čiju režiju i scenarij potpisuje Rowan Athale (Pustoš).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala