Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Enola i Sherlock se udružuju u novoj najavi Enola Holmes 2
Netflix je objavio i novi poster za nastavak svog hit filma iz 2020.

Enola i Sherlock se udružuju u novoj najavi "Enola Holmes 2"

Foto: YouTube

Sestra i brat Holmes udružuju se za novi zagonetni slučaj!

Streaming servis objavio je novi trailer za Enola Holmes 2, nastavak neočekivanog hita Enola Holmes iz 2020. godine, a uz video stigao je još jedan službeni poster na kojem vidimo sve glavne junake filma. Prošla najava u samo dva dana najava skupila je skoro 2 milijuna pregleda na YouTubeu, a i ova je na dobrom putu ka tome.

Nova najava donosi i nove scene, a radnja se nastavlja na prošli film te nalazimo Enolu Holmes (Millie Bobby Brown) koja nakon uspješnog rješavanja svog prvog slučaja slijedi svog slavnog brata Sherlocka (Henry Cavill) i otvara svoju detektivsku agenciju. No, biti djevojka detektivka nije tako jednostavno jer svi propitkuju jednu od tri stvari (ili sve tri): može li ona to jer je žena i/ili jer je jako mlada, te hoće li na slučaju raditi Sherlock.

Taman kad se želi pomiriti s time da joj je nesuđena sudbina imati agenciju, Enoli stiže djevojka bez novaca, ali sa slučajem: nestala joj je sestra i pouzdaje se u Enolu i njezinu pomoć. Slučaj će ispasti teži, no što je to itko mislio, a Enola će se naći na najuzbudljivijoj avanturi dosad i morat će se udružiti s bratom kako bi zajednički riješili svoje slučajeve!

Uz Brown i Cavilla svoje uloge ponavljaju Helena Bonham Carter kao njihova majka Eudoria Holmes, Louis Partridge kao potencijalna Enolina ljubav Tewkesbury, Adeel Akhtar je inspektor Lestrade, a Susan Wokoma je poznata britanska sufražetkinja i majstorica borilačkih vještina Edith. Režiju ponovno potpisuje Harry Bradbeer, a scenarij Jack Thorne i Nancy Springer.

Zabavna krimi avantura Enola Holmes 2 ekskluzivno na Netflix stiže 4. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala