Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nintendov kultni lik je oživio u prvoj najavi za Super Mario Movie
Na društvenim mrežama i dalje se negativno komentira Chris Pratt koji je posudio glas glavnom junaku

Nintendov kultni lik je oživio u prvoj najavi za "Super Mario Movie"

Foto: YouTube

Prvi službeni teaser trailer za Nintendov animirani film o Super Mariju je stigao!

Za Super Mario Movie iliti The Super Mario Bros. Movie prva video najava predstavljena je sinoć u 22 sata po našem vremenu na Nintendo Direct video prezentaciji, a stream na YouTube službenom kanalu pratilo je 4,5 milijuna ljudi. Ubrzo nakon toga Illumination je na svom kanalu objavio najavu koju je dosad pregledalo preko 2 milijuna ljudi.

Chris Pratt posudio je glas glavnom junaku Super Mariju, a ostalu glumačku postavu čine također poznata imena: Anya Taylor-Joy posudila je glas princezi Peach, Jack Black Bowseru, Charlie Day je Luigi, Keegan-Michael Key je Toad, Seth Rogen je Donkey Kong, Fred Armisen Cranky Kong, Kevin Michael Richardson glas je posudio Kameku, a Sebastian Maniscalco Spikeu.

Najava počinje s Bowserom i njegovim velikim dvorcem koji stiže u ledeno kraljevstvo te čija se vojska Koopa Troopas suočava s legijom plavih pingvina, koje znamo iz igrice, a koji nisu nikakva konkurencija Bowseru i njegovima. Bowser lako uništi ledeni dvorac i preuzima kontrolu, uvjeren da ga nitko neće zaustaviti. Tu na scenu stupa omiljeni talijanski vodoinstalater: Mario kroz zelenu cijev stiže u Mushroom Kingdom gdje će sresti svoje saveznike i krenuti u borbu.

Još pri odabiru glumaca mnogima se nije svidjelo što će Pratt oživjeti Super Marija. Nakon prve najave komentari i reakcije su još lošije od očekivanog i mogu se svesti na razočarenje jer Pratt zvuči jednostavno tako – samo kao Chris Pratt. Glumac je u intervjuu rekao kako je s producentima i redateljima intenzivno radio na liku te da vjeruje da će se ljudima svidjeti.

Film o Super Mariju u planu je već dulje vrijeme s tim da je u rujnu 2021. dobio datum premijere u prosincu 2022., ali je ipak stigla odgoda i film po trenutnim planovima očekujemo u travnju sljedeće godine. Režiju potpisuju Aaron Horvath i Michael Jelenic prema scenariju Matthewa Fogela. Charlesa Martineta, koji je glas posudio Mariju i Luigiju u video igricama, čut ćemo u zasad nepoznatoj ulozi.

Super Mario Movie u kinima očekujemo 7. travnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala