Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iznenađenje u kinima: odličan start za horor Smile
U američkim kinima prvi vikend prikazivanja zarada je visoko iznad očekivane

Iznenađenje u kinima: odličan start za horor "Smile"

Foto: YouTube

Paramountov novi horor film Smile, kod nas preveden kao Smiješak, ostvario je odličan start u kinima diljem svijeta!

Sa zaradom od 22 milijuna dolara u Sjevernoj Americi Smiješak ima najbolje otvaranje originalnog horor filma na tom tržištu ove godine: dosad je najveću zaradu imao horor 20th Century Studiosa Barbarian s 10 milijuna dolara, nakon kojeg je Sonyjeva Pozivnica za pakao sa 7 milijuna. U ostatku svijeta Smiješak je zaradio još 14,5 milijuna dolara što je ukupno 36,5 milijuna – odlično s obzirom na to da je film imao budžet od samo 17 milijuna te da je prema prvotnoj ideji trebao biti namijenjen samo za streaming. Horor od 29. rujna igra i u hrvatskim kinima.

„Iskreno, ovo je stvarno senzacionalno. Ne volim pretjerivati, ali ovo je premašilo naša najluđa očekivanja“, oduševljeno je rekao Chris Aronson, Paramountov šef distribucije.

U glavnoj ulozi nalazi se Sosie Bacon, kćer Kevina Bacona i Kyre Sedgwick, kao terapeutkinja Rose Cotter koju počnu progoniti zastrašujuće halucinacije nakon što je svjedočila tragičnom činu jednog od svojih pacijenata. U ostalim ulogama su Kyle Gallner, Kal Penn, Jessie T. Usher, Caitlin Stasey, Rob Morgan i Robin Weigert, a režiju i scenarij potpisuje Parker Finn kojem je ovo prvi dugometražni film.

Mjesec listopad za dva tjedna donosi horor koji bi mogao ostvariti daleko najbolju početnu zaradu za taj žanr u Sjevernoj Americi (ali i ostatku svijeta): riječ je o posljednjem filmu u novoj trilogiji Noć vještica, Halloween Ends, koji u hrvatskim kinima očekujemo 13. listopada sa službenim naslovom Noć vještica: Kraj.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala