Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short osvojili gledatelje Emmyja
Gledatelji ceremonije imaju favorite za voditelje sljedeće godine

Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short osvojili gledatelje Emmyja

Foto: YouTube

Na ovogodišnjoj ceremoniji dodjela nagrada Emmy gledatelji su ostali oduševljeni prezenterima jedne od kategorija, a riječ je o glavnim zvijezdama popularne kriminalističke crnohumorne serije Only Murders in the Building.

Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short proglasili su pobjednika kategorije najbolje zabavne ili humoristične emisije (koju je osvojio John Oliver za Last Week Tonight with John Oliver) te su svojom energijom i zabavnim dosjetkama još jednom osvojili gledatelje, slično kako to rade i u spomenutoj seriji. Koliko su se svidjeli gledateljima govori i to da je na Twitteru osvanula hrpa poruka i molbi da njih troje obavezno vode sljedeću ceremoniju, dok su ih neki predlagali čak i za voditelje Oskara.

Popularni trio glavni su glumci u seriji Only Murders in the Building streaming servisa Hulu koja je na dodjeli imala 17 nominacija za Emmy, od kojih je osvojila njih tri. Serija je prošlog kolovoza prvom sezonom osvojila gledatelje, ali i kritičare koji hvale humorni prikaz kriminalističke fikcije te glumačke izvedbe i kemiju među glavnim glumcima.

Radnja Only Murders in the Building prati troje stranaca koji dijele ljubav prema podcastu o istinitim zločinima te se nađu usred stvarnog slučaja ubojstva koji će zajedno nastojati riješiti. Druga sezona na Hulu i Disney+ premijerno je stigla ovog lipnja te je u njoj trio upleten u još veći i opasniji slučaj ubojstva, a u planu je i treća sezona zasad nepoznatog datuma premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala