Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljena najava za Fabelmanovi, novu dramu Stevena Spielberga
Trailer stiže nakon premijere na TIFF-u koja je oduševila sve prisutne

Objavljena najava za "Fabelmanovi", novu dramu Stevena Spielberga

Foto: YouTube

Jedan od naslova koji je svojom premijerom ovaj vikend oduševio sve prisutne na 47. Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu jest drama The Fabelmans koja je potom dobila i prvi trailer.

Nagrađivani redatelj Steven Spielberg donosi nam intimni pogled u svoje djetinjstvo u polu-autobiografskom filmu koji prati osjetljive godine mladića koji će otkriti potresnu obiteljsku tajnu što će ga potaknuti da se počne koristiti filmovima kao pomoći da vidi istinu o sebi i drugima.

Spielberg dramu temelji na svojim mlađim godinama koje je proveo u Arizoni, a napisao je i scenarij s Tonyjem Kushnerom (Munchen, Lincoln, Priča sa zapadne strane). Premijera filma na TIFF-u ove je subote izazvala ogroman pljesak kojim je Spielberg dočekan, a kojem je to bilo prvo ovogodišnje pojavljivanje na kanadskom festivalu. Pri predstavljanju filma sam je rekao: "U ovaj film je ušlo 75 godina mog životnog iskustva."

Ovo je prvi Spielbergov igrani film koji je režirao nakon mjuzikla Priča sa zapadne strane koja iako nije doživjela neki uspjeh u kinima, kritičari su je odlično prihvatili te je čak zaradila sedam nominacija za nagradu Oscar, a na dodjeli je Ariana DeBose ušla u povijest za osvojenu nagradu u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Dramu The Fabelmans u kinima očekujemo 11. studenog i ne sumnjamo da će i ova biti jedan od favorita na raznim dodjelama nagrada. Glumačku ekipu čine Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen, Gabriel LaBelle, Jeannie Berlin, Julia Butters, Robin Bartlett, Keeley Karsten i Judd Hirsch.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala