Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Top Gun: Maverick prestigao Black Panther u Sjevernoj Americi
Film s Tomom Cruiseom sad je peti film po zaradi na tom tržištu čime je prestigao Marvelov hit

"Top Gun: Maverick" prestigao "Black Panther" u Sjevernoj Americi

Foto: YouTube

Top Gun: Maverick proteklog je vikenda u Sjevernoj Americi prešao zaradu od 700 milijuna dolara čime je postao tek jedan od šest filmova kojem je to uspjelo na tom tržištu!

Novi Top Gun sada broji 701 milijun dolara u Sjevernoj Americi, čime je prestigao Marvelov hit Black Panther iz 2018. godine čija je ukupna zarada 700,4 milijuna dolara – film s Tomom Cruiseom sad je peti film po zaradi u Sjevernoj Americi! U ostatku svijeta novi Top Gun zaradio je 740 milijuna dolara što znači ukupnu zaradu od 1,44 milijarde, dok je film iz MCU-a diljem svijeta zaradio 1,347 milijarde dolara.

"Dok slavimo ovaj ogroman uspjeh i utjecaj filma, želimo zahvaliti Tom Cruiseu, našim filmašima i glumačkoj postavi, Paramountovoj marketinškoj i distribucijskoj ekipi, te silnim novim i dugovječnim obožavateljima Top Guna koji uživaju u ovom izvanrednom filmu", o uspjehu Mavericka rekao je predsjednik i CEO Paramount Picturesa Brian Robbins.

U Sjevernoj Americi film s najvećom zaradom i dalje je Avatar sa 760 milijuna dolara što će još porasti ovog rujna kad se ponovno nađe u kinima prije izlaska nastavka, Avatar: Put vode. Ukupna zarada Mavericka diljem svijeta osigurala mu je zasad 12. mjesto po zaradi, s tim da se približava 11. mjestu na kojem se nalazi Disneyevo Snježno kraljevstvo 2 sa 1,450 milijarde dolara.

Režiju Mavericka potpisuje Joseph Kosinski, a uz Cruisea glume Miles Teller, Glen Powell, Jon Hamm, Jennifer Connelly i Val Kilmer. Top Gun: Maverick još uvijek možete pogledati i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala