Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava za 5. sezonu Sluškinjine priče najavljuje veliki sukob June i Serene
Nagrađivana serija streaming servisa Hulu nastavlja se u rujnu

Najava za 5. sezonu "Sluškinjine priče" najavljuje veliki sukob June i Serene

Foto: YouTube

Streaming servis Hulu objavio je službeni trailer za petu sezonu svoje nagrađivane serije Sluškinjina priča (The Handmaid's Tale) iz kojeg je vidljivo da nas čeka možda najnapetija sezona dosada.

Serija koja je dosad osvojila 15 Emmyja i na više desetaka drugih nagrada nastavlja se na događaje iz prethodne sezone čije je finale bilo emitirano 16. lipnja prošle godine. Na samom početku najave vidimo da June (Elisabeth Moss) nema apsolutno nikakve grižnje savjesti niti kajanja zbog ubojstva Freda Waterforda (Joseph Fiennes).

"Bio je čudovište. Oduzeo nam je našu državu. Morao je platiti za ono što je učinio. Ubila sam ga i svidjelo mi se to", kaže June Lukeu (O-T Fagbenle) dok se istovremeno zaklinje kako će se vratiti u Gilead da se suoči s Fredovom udovicom, Serenom (Yvonne Strahovski). June želi da Serena zna kako je upravo ona ubila Freda, iako je Luke i Moira (Samira Wiley) žele odgovoriti od toga.

Istovremeno, teta Lydia (Ann Dowd) ima plan za vlastitu osvetu, a zapovjednik Lawrence (Bradley Whitford) June otvoreno naziva rakom koji treba izvaditi. Naravno, June se želi vratiti u Gilead kako bi i spasila kćer koju su joj ukrali, Hannah (Jordana Blake).

Showrunner Bruce Miller o radnji pete sezone rekao je: "Konflikt između June i Serene je u središtu od samog početka priče – jedino što se ispriječilo tome bio jest Fred i njegovo uplitanje u sve pa i u njihov potencijalni sukob. Sad kad Fred više nije u igri June neće trebati dugo da shvati kako joj je ono što je napravila zapravo odgovaralo, ali i da shvati kako se nije riješila potencijalno najgore osobe u svemu."

Sluškinjina priča nastavlja se 14. rujna kad će biti prikazane prve dvije epizode od ukupno 10, a potom će se nastaviti po jedna epizoda svake srijede.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala