Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zazie Beetz želi ponoviti svoju ulogu u Jokeru 2
Glumica bi se rado pojavila u Phillipsovom nastavku "Folie à Deux" u kojem će glumiti i Lady Gaga

Zazie Beetz želi ponoviti svoju ulogu u "Jokeru 2"

Foto: YouTube

Zazie Beetz rado bi ponovila svoju ulogu Sophie Dumond u nastavku Jokera iz 2019. godine, piše Deadline.

Film punog naziva Joker: Folie à Deux u planu je već neko vrijeme, ali detalji oko radnje još se uvijek drže u tajnosti. Beetz je u originalnom filmu imala ulogu samohrane majke Sophie koja je bila i susjeda Arthura Flecka (Joaquin Phoenix) te čija je sudbina ostala nepoznata. Tijekom filma se stjecao dojam da je ona u romantičnoj vezi s Arthurom, da bismo saznali kako je sve to bio dio njegove mašte. Pri njihovom zadnjem susretu Arthur je bio suočen s tim da je zamislio cijeli scenarij s njom pa nije jasno kakvu bi ulogu Beetz sada imala – možda ponovno kao dio njegove mašte.

Ukoliko pristane na ponavljanje uloge, Beetz će se ponovno pridružiti Phoenixu i originalnom redatelju Jokera Toddu Phillipsu koji trenutno radi na scenariju za nastavak sa Scottom Silverom. U glavnoj ulozi naći će se Lady Gaga i to navodno kao Harley Quinn, Jokerova ljubav i suradnica u zločinu. Snimanje bi trebalo krenuti ovog prosinca s tim da Joker: Folie à Deux u kinima očekujemo tek 4. listopada 2024. što će biti pet godina od datuma premijere Jokera.

Za Beetz je ovo krcata i uspješna godina: trenutno je u kinima možemo gledati u Leitchovoj Brzini metka s Bradom Pittom, glumila je u trećoj sezoni serije Atlanta, a trenutno radi na drugoj sezoni serije Invincible za Amazon Prime te za Netflix na jednoj epizodi nove sezone antologijske serije Black Mirror.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala