Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Andy Serkis radi seriju o osnivačici muzeja Madame Tussauds
"Madame!" će donijeti relativno nepoznatu priču o životu osnivačice i utemeljiteljice Marie Tussaud

Andy Serkis radi seriju o osnivačici muzeja Madame Tussauds

Foto: Depositphotos

Koliko znate o osobi koja je stvorila svjetski poznati muzej voštanih figura Madame Tussauds?

Nagrađivani glumac (The Batman, Planet majmuna, Hobit, Gospodar prstenova) i redatelj (Venom 2, Knjiga o džungli) Andy Serkis bit će showrunner i redatelj serije Madame!, epske kostimirane dramske serije o životu vizionarske francuske umjetnice Marie Tussaud. Serkis je osmislio seriju koju će producirati nekoliko tvrtki, uključujući i njegovu, a fokus radnje bit će na tome da javnost bude upoznata s mukotrpnim životom jedne od prvih poslovnih žena u Europi.

Ulaz u muzej Madame Tussaud u Londonu

Priča je to o vizionarki i heroini koja je uzdrmala konvencije u 18. stoljeću, koja je uspjela pobjeći teroru Francuske revolucije te čije je putovanje kao snažne, neovisne žene dovelo do velikog poslovnog carstva koje postoji i dan danas. Tussaud je poznati muzej voštanih figura u Londonu osnovala 1835. godine, a serija će pratiti njezin spomenuti put iz Pariza u London te otkriti da je usput žrtvovala skoro sve svoje odnose s bližnjima, uključujući i one s vlastitom djecom – zamijenila je ljubav za ostavštinu.

"Ovo nije obična kostimirana drama, ovo je urnebesno luda, bez ikakvih ograničenja, anarhična priča. Marie je bila jasna jedna stvar, a ta je da ako želite ispričati svoju životnu priču, napravite je zabavnom, pa čak i ako morate malo izmišljati; što god se dogodi trebate izbaciti dosadne dijelove", rekao je Serkis o svom projektu.

Serija Madame! tek bi trebala krenuti u produkciju, a datum premijere kao niti mreža na kojoj bi se mogla prikazivati još nisu poznati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala