Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 22.7.
Večeras nas na malim ekranima čeka mnoštvo serija i nekoliko zabavnih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Petak 22.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22.7.

SERIJE

Sommerdahlova ubojstva, HRT 2 u 21h
Dan Sommerdahl spreman je učiniti sve da vrati svoju bivši ženu Marianne. No prvo mora pronaći ubojicu slavnog glazbenika. Uz posve neočekivanu pomoć, Dan i Flemming susreću niz žena koje imaju neriješena pitanja s ubijenim glazbenikom...

Miriše na ljubav, RTL u 21:15h
Eda priča Ceren o igrama oko zaruka i sukobu koji je doživjela. Kaan dolazi do povjerljivih informacija do kojih nije trebao doći. Serkan ima je rođendan, no hoće li ga i proslaviti?

Prevara, Nova TV u 21:45h
Azra mora reći djeci da su se ona i Sergen razveli, ali on ju je u tome već preduhitrio. Nakon saslušanja situacija između Sergena i Azre vrlo je napeta. Borin tajni partner promijenit će odnose u odvjetničkom uredu Arsen & Cevher Hukuk. Čoplan, Sanem i Erman pitaju se tko je taj tajanstveni partner te pokušavaju saznati o kome je riječ. Međutim, to će biti teže nego što su mislili.

FILMOVI

Vjenčanje godine, HRT 1 u 20:10h
Don i Ellie Griffin (Robert De Niro i Diane Keaton) su već dugo razvedeni kad su iznenada primorani pretvarati se da su još uvijek zajedno jer na vjenčanje njihovog posvojenog sina dolazi njegova vrlo konzervativna biološka majka. Griffini će uskoro shvatiti da uopće nije lako glumiti sretan bračni par, što također vrlo teško pada i Donovoj djevojci Bebe koju glumi Susan Sarandon.

Glup i gluplji 2, HRT 1 u 22:18h
Komedija predvođena originalnom glumačkom (Jim Carrey i Jeff Daniels) i autorskom postavom (braća Farrelly) je nastavak klasika među komedijama na koji smo čekali čak 20 godina, no koji ipak nije uspio ponoviti uspjeh originalnog filma.

Nemilosrdni gadovi, RTL u 22:55h
Okupirana Francuska. Židovi. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Brad Pitt. Sve to, a i još više, ima film redatelja Quentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja – dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad prije niste vidjeli.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala